Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ


Τα δελφίνια , ίσως ένα από τα πιο καλοκάγαθα όντα του πλανήτη, κατακρεουργούνται κάθε χρόνο από τους «πολιτισμένους» , «προοδευτικούς», και κοπτόμενους για τα ανθρώπινα δικαιώματα Δανούς, προς χάριν μιας εθιμοτυπικής ηλιθιότητας αυτών των σκουληκανθρώπων. Από αυτούς που μαζί με όλους τους ομοίους τους «ευρωπαίους» , στην κοινότητα των Κίμβρων που μας έχουν χώσει , μας κάνουν «ντα» όταν δεν υπακούμε τις εντολές τους . Δηλαδή, όταν πεισματικά θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες και να μην τους μοιάσουμε.
Αυτά τα δηλητηριώδη ανθρωπομορφικά σκουλήκια, μέσα στην δηλητηριώδη κοινωνία που δημιούργησαν , δηλητηριάζοντας τα πάντα πάνω στον πλανήτη, κάθε στιγμή δείχνουν το ποιόν τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γής, όπου κατοικούν. Ένα παράδειγμα αυτών είναι και οι Δανοί. Το περίφημο δελφίνι Calderon, ένα από τα ευφυέστερα δελφίνια , ξεσχίζεται και κομματιάζεται στην βάρβαρη παράδοση των δανών.
Κυκλοφορήστε το αυτό.
Γνωστοποιήστε αυτήν την αγριότητα και σταματήστετους
ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ MAIL ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ.
--> http://getactive.peta.org/campaign/faroe_islands_whales

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ