Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

Κάρτα του Πολίτη. Πόσα βήματα απέχουμε από την πραγματοποίηση των προφητευμένων ;

2 σχόλια:

 1. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ (ΤΡΟΜ.ΚΤΥΠΗΜΑ)ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΕΙΠΑ ΑΜΕΣΩΣ ''ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ''.
  ΤΟΥΣ ΞΥΝΗΣΕ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΙΘΙΚΗ ΕΠΟΧΗ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΕΡΙΖΩΤΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΑΡΑ ΚΑΘΑΡΟΙ ΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΡΠΕΤΟΚΡΟΝΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΔΕΛΙΡΗ ΤΗΣ ΠΙΑ ΗΠΕΙΡΟ.

  ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ. Η ΠΑΓΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΟΣΟ Η ΠΡΩΤΗ ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ, ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΗΓΗΤΟΡΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΘΗΝΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ 500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ, ΤΊ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ;... ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ... ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΤΑ ΒΟΥΝΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΟΡΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ.

  ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΑΝ ΘΑ ΞΕΣΠΙΤΩΘΟΥΜΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕς ΤΑΥΤΟΤΗΤΕς ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ...ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΤΛΑΝΤΟ - ΚΡΟΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΔΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ...Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΥ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ