Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015

Μά εἶναι δυνατόν πίσω ἀπό κάθε κακό νά κρύβεται ὁ σιωνισμός;

Μά εἶναι δυνατόν πίσω ἀπό κάθε κακό νά κρύβεται ὁ σιωνισμός;
Επειδή επαναλαμβάνω συχνά την λέξη «Σιωνισμός» και ίσως σε κάποιους να φαίνεται παράξενο που αυτή η έννοια συνδέεται με συνταρακτικά γεγονότα, από τον μεσαιωνικό Πόλεμο των Οθωμανών κατά των Βενετών για την Κύπρο, με εντολή του ΜΗ Οθωμανού εβραίου Joseph Nasi, μέχρι την διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και τις γενοκτονίες των Ποντίων και των Αρμενίων, με εντολή του ΜΗ Τούρκου Kemal,  αξίζει να δείτε (ακούσετε) την μεταφρασμένη στα Ελληνικά ομιλία ενός πλούσιου Εβραίου επιχειρηματία από την Νέα Υόρκη (Benjamin Freedman), που όχι μόνον δεν ταυτίστηκε με τα εγκλήματα του Σιωνισμού, αλλά τον πολέμησε με όλες του τις δυνάμεις, μέχρι τα βαθειά του γεράματα. 


Φυσικά έγινε στόχος μαζικής επιθέσεως από τα ΜΜΕ, που, όπως θα ακούσετε κι από τον ίδιο, ελέγχονται ανέκαθεν από σιωνιστές ή υπηρέτες του σιωνισμού.
Η ομιλία εδόθη  το 1961 και αν δίδασκαν στο σχολείο αποσπάσματα από αυτήν δεν θα φτάναμε στο σημείο χωρίς επιστροφή, που μας έφεραν οι προδότες ιστορικοί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και καλλιτέχνες.
Όλοι τους είναι πόρνες των τοκογλύφων και πρόθυμοι να σκοτώσουν για τα λεφτά… Κι όντως μέχρι σήμερα συνεχίζουν να σκοτώνουν Έλληνες και μη Έλληνες  για να υπηρετήσουν τα σχέδια της Νέας Τάξεως και να πλουτίσουν με το δικό μας αίμα, την ίδια στιγμή που διαλύεται η ζωή των περισσοτέρων πολιτών.
Για τον Freedman μπορείτε να διαβάσετε κι εδώ κάποια πράγματα στα Αγγλικά.
Benjamin H. Freedman
Σίγμα

2 σχόλια:

 1. ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΚΑΤΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.
  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ (ΟΧΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΥ 1920. ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ) Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ (ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ).
  Η ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΙΑΙΗ, ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΕΞ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ,ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ... ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΙΦΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ. ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ, ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ. ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΨΩΡΟΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ.

  ΑΥΤΑΑΑ....
  ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ...
  ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ