Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

Ἡ OTPOR χρηματοδοτεῖ κι ὀργανώνει …«ἐπαναστάσεις» κατὰ ἐλευθέρων χωρῶν!!!...

Ἡ OTPOR χρηματοδοτεῖ κι ὀργανώνει ...«ἐπαναστάσεις» κατὰ ἐλευθέρων χωρῶν!!!2Η Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Ρωσσία θεωρείται Τρομοκρατική Οργάνωση, αλλά για τους Δυτικούς είναι η …νόμιμη δημοκρατική κυβέρνηση της Αιγύπτου, που κακώς ανετράπη από τον Στρατό.

Στο πλευρό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας βρίσκονται ακόμα και οι αποκεφαλιστές της ISIS, παρέα με τους …Οικολόγους Πράσινους!

Τήν μουσουλμανική ἔνωσιν Ἑλλάδος ποιός τήν ἐλέγχει;

Την οργάνωση της …«αυθόρμητης επαναστάσεως» κατά του Μουμπάρακ, για να πάρει την εξουσία η Μουσουλμανική Αδελφότητα, οργάνωσαν πράκτορες της OTPOR του Soros από την Σερβία.
Την OTPOR την βλέπουμε να οργανώνει …«αυθόρμητες» επαναστάσεις σε όλες τις χώρες που παραμένουν «εκτός ελέγχου» των τοκογλύφων.
Περνούν πρώτα οι …«αυθόρμητοι επαναστάτες» εισαγωγής, στήνουν την θεατρική παράσταση, τα έκτροπα, τις εμπρηστικές δολοφονίες, σπρώχνουν τα σώματα ασφαλείας να απαντήσουν με την βία, αναμεταδίδουν εικόνες εξεγέρσεως σε όλον τον πλανήτη, με την βοήθεια των καλοπληρωμένων ΜΜΕ, πέφτουν τα χρηματιστήρια, ακυρώνονται κρατήσεις και ταξίδια  και τελικά ξημερώνει η …«Δημοκρατία» κι από πίσω το ΔΝΤ, με τα χέρια γεμάτα δώρα… Δηλαδή νέα δάνεια.
Έτσι αυξάνονται μεθοδικά τα μέλη του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και εγκαθίστανται ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ Κεντρικές Τράπεζες στις …«εκδημοκρατισμένες» χώρες!!!
Σίγμα
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ