Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

Παρὰ τὰ προβλήματα ἀσφαλείας πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ νὰ περάσουμε σὲ ἠλεκτρονικὸ νόμισμα!!!

Παρὰ τὰ προβλήματα ἀσφαλείας πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ νὰ περάσουμε σὲ ἠλεκτρονικὸ νόμισμα!!!Χάκερ έριξαν συστήματα των Τραπεζών και ζητούσαν λύτρα.
Το κράτος όμως επιμένει να βάλει μεσάζοντες όλων των συναλλαγών μεταξύ ιδιωτών και μεταξύ κράτους και πολιτών τους απατεώνες τοκογλύφους.

Προωθούν την συγκέντρωση και την παράδοση του πλούτου στα χέρια της Τραπεζικής Μαφίας, από όπου τα χρήματά των πολιτών μπορούν να κάνουν φτερά με πρόσχημα το κτύπημα κάποιων χάκερ  ή ενός διευθυντή που μετέφερε χρήματα σε ξένες τράπεζες και μετά εξαφανίστηκε.
Τα εξαφανισμένα λεφτά από το μεγάλο κόλπο της ENERGA-HELLAS POWER ακόμα δεν τα βρήκαν αλλά οι απατεώνες που τα έφαγαν κυκλοφορούν ελεύθεροι, γλεντούν με το Δημόσιο Χρήμα και τα ΜΜΕ τους προσφέρουν κάλυψη, γιατί στο κόλπο δεν ήταν μόνο οι δύο νεαροί που κατηγορούνται και που ουδείς τους ακουμπάει.
Σίγμα
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ