Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

Γιατί μᾶς ἀπέκρυψαν τήν ἑβραϊκή καταγωγή τῶν νεοτούρκων;


Γιατί μᾶς ἀπέκρυψαν τήν ἑβραϊκή καταγωγή τῶν νεοτούρκων;1Το κίνημα των Νεοτούρκων ήταν μία καθαρόαιμη Εγχρωμη Επανάσταση (τύπου Soros), με πρωταγωνιστές τον Σιωνισμό και την Μασονία.

Αυτοί που αιματοκύλισαν τους Έλληνες, τους Αρμένιους κλπ δεν ήταν καθόλου Τούρκοι και καθόλου Μουσουλμάνοι. Όμως οι μασόνοι ιστορικοί και δήθεν …πατριώτες δημοσιογράφοι φροντίζουν να συντηρείται το μίσος μεταξύ των λαών, που όμως υπήρξαν θύματα του σιωνισμού, για να δουλεύει ακατάπαυστα η πολεμική βιομηχανία των ίδιων τοκογλυφικών συμφερόντων. Απέκρυψαν τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες-κλειδιά για να προστατέψουν τις στοές τους και τα μεγάλα αφεντικά, μολύνοντας τις ψυχές των αναγνωστών τους με μίσος ενάντια στα επίσης θύματα του σιωνισμού.
Οι Αρμένιοι μισούν τους Τούρκους, οι Έλληνες μισούν τους Τούρκους αλλά κανένας δεν γνωρίζει ότι οι εντολές για τις γενοκτονίες δίνονταν από μασόνους και σιωνιστές που μισούσαν εξίσου τους Οθωμανούς και τους Χριστιανούς.
Γιατί μᾶς ἀπέκρυψαν τήν ἑβραϊκή καταγωγή τῶν νεοτούρκων;3Το ίδιο και οι κομμουνιστές. Παιδιά Μασόνων και Σιωνιστών που λειτούργησαν ως στρατός καταστροφής και λεηλασίας ενάντια στα μη σιωνιστικά κεφάλαια και συμφέροντα. Και είναι φυσικά οι πρώτοι που στηρίζουν την νομοθέτηση της ποινικοποιήσεως κάθε προσπάθειας αναθεωρήσεως της ιστορίας, ειδικά αν αυτή σχετίζεται με τα συμφέροντα, τις απάτες και τα εγκλήματα του Σιωνισμού. Καθόλου τυχαία οι ιδρυτές των κομμουνιστικών κινημάτων ήταν επίσης σιωνιστές, καθόλου φτωχοί και καθόλου …εργάτες.
Οι ιδρυτές του ΚΚΕ μόνο Έλληνες δεν ήταν…
Ούτε φυσικά προερχόμενοι από την εργατική ταξη.
..


Σίγμγα
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ