Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Άσχημα νέα: Ματαιώθηκε η DEFENSYS 2012


Μια δυσάρεστη είδηση για τον χώρο της αμυντικής βιομηχανίας αλλα και γενικότερα για την ασφάλεια της χώρας καθώς η ανυπαρξία κυβέρνησης επηρεάζει πλέον κρίσιμους τομείς της δραστηριότητας της του κράτους, όπως τέτοια είναι η άμυνα: Η έκθεση DEFENSYS 2012 που επρόκειτο να γίνει μεταξύ 27 και 30 Οκτωβρίου 2012 στην Θεσσαλονίκη ματαιώθηκε!
Η DEFENSYS είχε διοργανωθεί το 2010 από την ΔΕΘ μετά την κατάργηση της Defendory και φιλοδοξούσε να αναδειχθεί σε πόλο έλξης των παγκόσμιων αμυντικών βιομηχανιών.
Μάλιστα εφέτος θα είχε πανηγυρικό χαρακτήρα λόγω του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.
Δυστυχώς το ρευστό πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον δεν επιτρέπει την διενέργειά της, αφού οι εταιρείες της παγκόσμιας αμυντικής βιομηχανίες εμφανίζονται δύσπιστες για την ύπαρξη πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας στην Ελλάδα. Σε πρώτη φάση φαίνεται ότι θα αναβληθεί για το 2013.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ