Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ...! ΠΙΘΑΝΗ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ...

Προσφυγή στον Μηχανισμό Στήριξης, σε χρόνο που θα επιλέξει η ίδια, εξετάζει, μεταξύ άλλων, η Κύπρος, όπως επισήμανε χθες στην τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ «Επωνύμως» ο κύπριος υπουργός Οικονομικών Βάσος Σιαρλής. Σύμφωνα με τον κ. Σιαρλή οι αποφάσεις θα ληφθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου και επισήμανε για ακόμη μια φορά, ότι κανένας δεν δίδει δάνεια χωρίς όρους.

Διαβεβαίωσε ωστόσο, ότι στο ενδεχόμενο κατά το οποίο η Κύπρος θα ζητήσει στήριξη, οι όροι δεν θα είναι οδυνηροί, όπως, υποστηρίζουν μερικοί, αφού το Δημόσιο Χρέος φθάνει το 71% και το Δημοσιονομικό έλλειμμα το 2013 θα είναι 2,5%, που είναι από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη.


Η επιλογή σύναψης δανείου από τρίτη χώρα δεν είναι απομακρυσμένη, είπε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι αναζητούνται 1,8 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση της Λαϊκής Τράπεζας.


Στη διάρκεια δείπνου, που διοργάνωσε ο Κυπρο-Ρωσικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος, ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι η κυπριακή οικονομία έχει αποδείξει την ικανότητά της να αντιμετωπίζει επιτυχώς τις προκλήσεις, όπως φαίνεται από τις αποδόσεις της στη διάρκεια του τρέχοντος δυσμενούς οικονομικού κλίματος. 

newsbenast.gr 
http://www.stoxos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ