Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκαν στον Κων/νο Μπαρμπαρούση

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Χτες, Παρασκευή 8 Ιουνίου, βρέθηκε στη Ναύπακτο ο εκλεγμένος βουλευτής με το Κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Κος Κων/νος Μπαρμπαρούσης, νωρίς το βράδυ γύρω στις 21.00’. Ο λόγος που τον είχε φέρει στην πόλη μας, από δικές του δηλώσεις, ήταν η ανάγκη του να.....

ξεκουραστεί πίνοντας ένα αναψυκτικό με φίλους και γνωστούς, πριν επιστρέψει στη βάση του, μετά από μια μεγάλη βόλτα ενημέρωσης που είχε νωρίτερα την ίδια μέρα καθώς και την προηγούμενη, στους ψηφοφόρους της ορεινής Ναυπακτίας.

Μισή μόλις ώρα αργότερα, περίπου 21.30 μμ, εμφανίστηκε «εντελώς τυχαία» μια ομάδα 20 περίπου ατόμων, αναρχικών «Δημοκρατών», να πορεύονται από το λιμάνι της Ναυπάκτου προς την Παραλία της Ψανής, όπου βρισκόταν ο Κος Μπαρμπαρούσης, έχοντας ανυψωμένα πανώ και φωνάζοντας συνθήματα να κρεμάσουμε τον Μπαρμπαρούση και τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τους Νεοναζί και άλλα τέτοια παρεμφερή συνθήματα περί εντελώς δημοκρατικού κρεμάσματος ενός ανθρώπου που απλά έπινε το αναψυκτικό του μαζί με την συντροφιά του και ένα πλήθος συμπολιτών μας, περίπου 150 ατόμων που μόλις τον είδαν έκατσαν να συζητήσουν μαζί του και να τον ενθαρρύνουν στη συνέχεια της προσπάθειάς του.


Υπήρξε έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας στον χώρο, η οποία και παρεμπόδισε τους λίγους αυτούς οργανωμένους και κατευθυνόμενους κυρίως μαθητές και φοιτητές ηλικίας όχι μεγαλύτερης των 20 ετών να πλησιάσουν τον Κο Μπαρμπαρούση, τους σταμάτησαν περίπου στο ύψος της μάνδρας του ……. Σχολείου, απ’ όπου η συγκεκριμένη μικρή ομάδα συνέχισε να φωνάζει τα συνθήματά της για δημοκρατικό κρέμασμα και δημοκρατικό σφάξιμο με κονσερβοκούτια και άλλα τέτοια συναφή.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Αστυνομία και την Τοπική Αστυνομική Διεύθυνση, ως απλοί πολίτες της πόλης της Ναυπάκτου, γιατί με την έγκαιρη παρέμβασή της απέτρεψε πιθανά επεισόδια που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν μεταξύ της μικρής ομάδας των αναρχικών δημοκρατών και της παρέας που καθόταν στο τραπέζι του βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Κου Μπαρμπαρούση, μιας παρέας κατοίκων της Ναυπάκτου, στους οποίους κάποιοι κατευθυνόμενοι ψευτοαναρχικοί δεν επιτρέπουν, όπως φάνηκε, να ενημερώνονται από υπεύθυνα πολιτικά πρόσωπα για την αυριανή ημέρα της χώρας μας.


Τέλος, θα θέλαμε να πούμε ότι οι «Σολομώντες» των καναλιών που με μεγάλη ευκολία καταδικάζουν την αντίδραση, οργισμένη ή όχι, ανθρώπων όπως ο Κος Ηλίας Κασιδιάρης, καλό θα ήταν με την ίδια ευκολία να καταδικάζουν και τις αντίστοιχες ιταμές προκλήσεις που μόνο στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν τους απλούς πολίτες από την πραγματική ενημέρωση και την πιθανή λύση γύρω από τα προβλήματα της χώρας μας.


Παρόλο που πιστεύουμε ότι κανείς δεν δίνει πια σημασία στα στημένα βρώμικα παιχνίδια αποπροσανατολισμού των καναλιών καλό θα ήταν οι Έλληνες όλοι, να πάψουν να προκαλούν και να προσπαθήσουν να ακούσουν τις λύσεις που τους προτείνονται από τα πολιτικά κόμματα και όχι να σύρονται και να παρασύρονται σαν τα λίγα αναρχοδημοκρατικά πρόβατα της μικρής ομάδας που εμφανιζόμενη στην παραλία της Ναυπάκτου Ψανή, μόνο σκοπό είχε απλά να δημιουργήσει ένα οποιοδήποτε επεισόδιο και χρησιμοποιώντας το όνομα του παρευρισκόμενου βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να πει « Είδατε ?? μας βάρεσε πάλι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Παρόλο που στην παρέα του Κου Μπαρμπαρούσης 150 περίπου ατόμων ήταν απλοί κάτοικοι της Ναυπάκτου και μόνο 3-4 μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που τον συνόδευαν.

 http://www.eglimatikotita.gr/2012/06/blog-post_9047.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ