Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Χρυσή Αυγή: Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τη μη εκλογή του αντιπροέδρου στη Βουλή

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει η Χρυσή Αυγή, αντιδρώντας στην απόφαση να μην ψηφιστεί ο βουλευτής της Πολύβιος Ζησιμόπουλος, ο οποίος υπεδείχθη για τη θέση του Ζ' Αντιπροέδρου της Βουλής που προορίζεται για το 5ο κόμμα της Βουλής, αλλά δεν συγκέντρωσε τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων.
«Είμαστε η μόνη αληθινή αντιπολίτευση ενάντια στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής. «Ενώθηκαν τελικά στην πράξη τα κόμματα του κατεστημένου, από την φιλελεύθερη κεντροδεξιά μέχρι την άκρα αριστερά» προσθέτει.
Χαρακτηρίζοντας «ξεκάθαρη συνταγματική εκτροπή» τη «μη απόδοση» της θέσης του Ζ' Αντιπροέδρου στον κ. Ζησιμόπουλο, με την ίδια ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει: «Αυτή είναι η δημοκρατία τους και τόσο σέβονται την ετυμηγορία μισού εκατομμυρίου Ελλήνων. Το Εθνικιστικό Κίνημα θα κάνει χρήση παντός νομίμου δικαιώματός του και το νομικό μας τμήμα ήδη προετοιμάζει την προσφυγή μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Μέχρι τότε οι πάντες οφείλουν να καταλάβουν ποια είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιμάχεται το ένοχο για το σημερινό κατάντημα της Ελλάδος σύστημα εξουσίας».

1 σχόλιο:

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ