Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ... ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ

Εκπροσώπηση στο προεδρείο της νέας Βουλής αναμένεται να έχει αυτή την φορά η «Χρυσή Αυγή», αφού όπως ορίζει το άρθρο 6 του κανονισμού της Βουλής ο έβδομος αντιπρόεδρος προέρχεται από την τέταρτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης, που είναι η Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα, όπως ορίζει το άρθρο 6 του κανονισμού της Βουλής «από τα μέλη του προεδρείου, οι πρώτος, δεύτερος και τρίτος αντιπρόεδροι, δύο κοσμήτορες και 4 γραμματείς προέρχονται από την πρώτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα (εν προκειμένω η ΝΔ).


Ο τέταρτος αντιπρόεδρος, ένας κοσμήτορας και ένας γραμματέας προέρχονται από την πρώτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ).


Ο πέμπτος αντιπρόεδρος και ένας γραμματέας προέρχονται από τη δεύτερη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης (ΠΑΣΟΚ).


Ο έκτος αντιπρόεδρος προέρχεται από την τρίτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης (ΑΝΕΛ).


Ο έβδομος αντιπρόεδρος προέρχεται από την τέταρτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης (Χρυσή Αυγή)».


Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής η ψηφοφορία για την επιλογή των μελών του προεδρείου είναι μυστική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ