Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με διψήφιο ποσοστό!!!



Νέα διαδικτυακή δημοσκόπηση, την 5η κατά σειράν και τελευταία, πραγματοποίησε αυτές τις ημέρες το zougla.gr, του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Τα αποτελέσματα κι αυτής της δημοσκόπησης καταδεικνύουν την νέα εκπληκτική και... πέραν πάσης προσδοκίας άνοδο της Χρυσής Αυγής σε σχέση με τις προηγούμενες δημοσκοπήσεις! 
Πιο συγκεκριμένα, στο σταθμισμένο δείγμα (αποτελούμενο από συγκεκριμένα άτομα που αποτελούν τη βάση δεδομένων του ιστολογίου), στο οποίο συμμετείχαν 1.038 άτομα, η Χρυσή Αυγή λαμβάνει ποσοστό 9,8%. 
Στην δε ανοικτή ψηφοφορία, με την συμμετοχή 28.557 ψηφοφόρων, η Χρυσή Αυγή λαμβάνει ποσοστό 15,8% και είναι τρίτο κόμμα! 
Εν τω μεταξύ, αυτή η φήμη, ότι η Χρυσή Αυγή θα αναδειχθεί τρίτο κόμμα, κυκλοφορεί ευρύτατα από το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά και τα ευρήματα των μυστικών δημοσκοπήσεων. 
Αυτό, σε συνδυασμό με συγκεκριμένες βρώμικες κινήσεις κατά της Χρυσής Αυγής που γίνονται τις τελευταίες ώρες, και που όπως αποδείχθηκε προέρχονται από το κόμμα που περνάει στην 4η θέση (το ΠΑΣΟΚ), είναι η καλύτερη απόδειξη αυτού που λέει ο λαός μας: «Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά». 
Φωτιά στα μπατζάκια των υπευθύνων της δυστυχίας μας στις εκλογές της 17ης Ιουνίου!

1 σχόλιο:

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ