Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣΥπήρξαν κάποτε πράγματι οι γίγαντες; Και αν ναι, γιατί κάποιοι προσπαθούν να αποκρύψουν ευρήματα που θα προβληματίσουν τον κόσμο; Γιατί προσπαθούν να μας πείσουν ότι πέραν από αυτό που δημόσια μας δηλώνουν δεν υπάρχει τίποτε άλλο; Το ίδιο άλλωστε έχει συμβεί και με τον Λαβύρινθο της Κρήτης, όταν Ρώσοι Αρχαιολόγοι έφεραν στο φως συγκλονιστικά στοιχεία τα οποία δημοσιεύθηκαν σε Ρωσική εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας, αλλά η Ελληνική πολιτεία σιώπησε όπως πάντα. Σύντομα θα αναρτήσω στο site την μετάφραση αυτής της εφημερίδας.
Προς το παρόν ας ενημερωθούμε για μια άλλη ανακάλυψη που σύμφωνα με τον κανόνα αποκρύφτηκε και αυτή. Το γεγονός γνωστοποίησε μέσω email Ελληνοαμερικανίδα που προφανώς εξανέστη από την μυστικοπάθεια των κρατούντων και αποφάσισε να διαρρεύσει το μυστικό.
Πολλοί δυσπιστούν για την γνησιότητα των ευρημάτων, επειδή έχουν μάθει να ακούνε μόνο ότι το κατεστημένο τους προσφέρει. Προφανώς δεν έχουν συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία γι’ αυτά που αποκρύβονται, έτσι η πλάστιγγα γέρνει προς την αμφιβολία. Όμως ακόμη και οι πληροφορίες που διαρρέουν κατά καιρούς και αποκαλύπτουν κάποιες «απάτες», είναι επί τούτου κατασκευασμένες, μόνο και μόνο για να κουκουλώσουν τα αληθινά γεγονότα που τυχόν διέρρευσαν και να τα διαστρεβλώσουν θολώνοντας το τοπίο.
http://www.canyoustandthetruth.com/

ΤΟ ΜΑΙL ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗ ΠΡΟΣΥΜΝΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ..ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙL ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ..ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ...ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ.
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ "ΕΙΔΙΚΩΝ" ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ..
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ