Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Βενιζέλος σε Παπανδρέου: Παραιτήσου, ειδάλλως θα σε ρίξω μέχρι το βράδυ


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο κυβερνόν κόμμακαθώς πριν λίγη ώρα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Βενιζέλος πήρε τηλέφωνο τον Παπανδρέου και του ζήτησε να παραιτηθείδιαφορετικά θα προχωρήσει στην ανατροπή του τις επόμενες ώρες.

«Παραιτήσου τώρα, ειδάλλως θα σε ρίξω μέχρι το βράδυ» φέρεται ότι του ανέφερε. Ήδη οι βουλευτές του Βενιζελικού μπλοκ έχουν έτοιμες τις επιστολές ανεξαρτητοποίησης.

Τα μαχαίρια, όπως φαίνεται βγήκαν στο στρατόπεδο του ΠΑΣΟΚ και δη της κυβέρνησης. Και, όπως φαίνεται, δεν υπάρχει καμία διάθεση να ξαναμπούνε στις θήκες τους, αν δεν πέσουν... κεφάλια. Και ο Γιώργος Παπανδρέου το λιγότερο που έχει να σκέφτεται αυτή τη στιγμή είναι η απώλεια της πρωθυπουργίας, αφού όλοι θέλουν να τον δούνε σε ειδικό δικαστήριο και με ποινή τέτοια που θα αποτρέψει παρόμοιες συμπεριφορές πολιτικών στο μέλλον.

Ο Παπανδρεϊσμός τελειώνει, υπάρχει όμως πάντα εκείνη η περίπτωση που την τελευταία στιγμή θα θελήσει να τα παίξει όλα για όλα. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, θα πρέπει κάποιοι να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο Αιγαίο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ