Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Κλείνει το Μακεδονία Παλλάς;


 
Με «λουκέτο» απειλείται ένα από τα ιστορικά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, «Μακεδονία Παλλάς», το οποίο, μεταξύ άλλων, απασχολεί δεκάδες υπαλλήλους.

Η ξενοδοχειακή επιχείρηση «Μακεδονία Παλλάς», ανήκει στον όμιλο Δασκαλαντωνάκη. Το κτίριο όπου στεγάζεται και λειτουργεί η επιχείρηση, είναι ιδιοκτησίας του ΙΚΑ.
Η επιχείρηση οφείλει στο ΙΚΑ 3,2 εκατ. ευρώ από οφειλές ενοικίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του ΙΚΑ εξετάζει το ενδεχόμενο να διακόψει τη σύμβαση. Αν αυτό συμβεί, το ξενοδοχείο θα κλείσει και οι εργαζόμενοι θα βρεθούν στην ανεργία.
Πριν λίγες ημέρες, το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού (ΣΕΤΕΠΕ), η Επιτροπή Αγώνα Ξενοδοχοϋπαλλήλων και το ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν μαζική διαμαρτυρία έξω από το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».
Στο πλαίσιο της κινητοποίησης έγινε μαζική συζήτηση με τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι για 2 και 3 μήνες και απειλούνται να βρεθούν οριστικά στην ανεργία.

άπό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ