Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ1o.. Όταν οι εφιάλτες γίνονται πραγματικότητα: Ανθρώπινη κλωνοποίηση ...... 2o.. Αποκρυφιστική ιστορία του δολλαρίου


1o   Όταν οι εφιάλτες γίνονται πραγματικότητα: Ανθρώπινη κλωνοποίηση


Από την Kay Wilson (1997)
(απόδοση: aliengrip)
alien-jigsaw.jpg
picturecloning2.jpgΤον Ιούλιο του 1993, αντιλήφθηκα τον εαυτό μου να στέκεται έξω, μέσα στη νύχτα, κοντά στην είσοδο μιας υπόγειας βάσης που βρισκόταν μέσα σε ένα βουνό. Είδα ανθρώπους που φαινόταν να είναι επίσημοι και αρκετό στρατιωτικό προσωπικό.
Ένα ξανθό εξωγήινο ον με σκούρα καστανά μάτια μου είπε:
“Η Κυβέρνηση σας διενεργεί πειράματα ανθρώπινης κλωνοποίησης. Άντρες και γυναίκες κλωνοποιούνται και διενεργούνται πειραματισμοί επάνω τους. Όταν οι πειραματισμοί τελειώνουν, οι κλώνοι εκπορνεύονται από τους επιστήμονες, τους ανθρώπους της κυβέρνησης και το στρατιωτικό προσωπικό. Όταν “τελειώσουν” μαζί τους ή δεν τους θέλουν πλέον, οι κλώνοι σκοτώνονται.”
Όταν το έμαθα αυτό, ένοιωσα πολύ λυπημένη γιατί είχα πρόσφατα μια άλλη συνάντηση, κατά την οποία είδα δύο κλώνους του εαυτού μου. Το ξανθό εξωγήινο ον συνέχισε:
“Αυτή την τεχνολογία μας την έχει πάρει η Κυβέρνησή σας καταχρηστικά από εμάς. Η Κυβέρνησή σας μας χειραγώγησε να πιστέψουμε ότι θα χρησιμοποιούσε την τεχνολογία μας για να βοηθήσει το είδος σας, αλλά αντί γιαυτό, την χρησιμοποίησαν για δικούς τους σκοπούς. Είναι εκτός ελέγχου. Είναι πέρα από τις δυνατότητές μας να σταματήσουμε την Κυβέρνησή σας χωρίς τη βοήθειά σας.”
Με ένα αίσθημα ναυτίας χαμηλά στο στομάχι μου, αναρωτήθηκα τι στην ευχή εγώ, ή οποιοδήποτε άλλο θύμα απαγωγής, θα μπορούσε να κάνει για να σταματήσει αυτή την κατάχρηση. Έτσι κι αλλιώς, η κλωνοποίηση υποτίθεται ότι είναι αδύνατη – και εκτός αυτού – κανείς δεν πιστεύει στην ύπαρξη των εξωγήινων. Ένιωθα εντελώς ανίσχυρη.


Η κλωνοποίηση


Dr_Ian_Wilmut_with_the_adult_sheep_clone_Dolly-SPL.jpg

Ο Δρ Ian Wilmut και η Dolly, το πρώτο κλωνοποιημένο θηλαστικό

Η κλωνοποίηση είχε πάντα θεωρηθεί “αδύνατη” μέχρι να επιτευχθεί από τον Δρ Ian Wilmut τον Ιούλιο του 1996, στο Ινστιτούτο Ρόσλιν, στο Ρόσλιν της Σκωτίας, ένα προάστιο του Εδιμβούργου. Είχε κρατηθεί μυστική από το κοινό μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου του 1997, όταν το θέμα αυτό έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες σε όλο τον κόσμο.
465382_Dolly-Cloned-Sheep.jpg
dolly cloning procedure 27650182.jpg

Η διαδικασία της κλωνοποίησης της προβατίνας “Dolly” το 1996

Η “Dolly,” μια επτάμηνη προβατίνα, είναι ο πρώτος επίσημος κλώνος ενός ενήλικου θηλαστικού που είδε ποτέ ο κόσμος. Από τον Ιούλιο του 1996,”το Ινστιτούτο Ρόσλιν έχει κλωνοποιήσει επτά πρόβατα, μεταξύ των οποίων τρεις φυλές από διαφορετικούς τύπους κυττάρων.”
Παραδέχονται υπερήφανα ότι αυτή η τεχνολογία είναι “εξίσου εφαρμόσιμη σε χοίρους, σε κατσίκες, σε κουνέλια και μάλιστα σε οποιοδήποτε θηλαστικό.”
Ο όρος οποιοδήποτε “θηλαστικό” θα περιελάμβανε φυσικά τα ανθρώπινα όντα. Είναι η κλωνοποίηση αυτού του θηλαστικού ιδίως, που φαίνεται να είναι η γένεση όλων των αντιπαραθέσεων. Οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για τα ζώα που χρησιμοποιούνται ήδη στις φαρμακοβιομηχανίες, ή για τα ζώα που πρόκειται να κλωνοποιούνται, να σκοτώνονται, και να χρησιμοποιούνται για την παροχή μεταμοσχεύσιμων οργάνων για τους ανθρώπους. Οι περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι τά μόνα έλλογα, ενσυνείδητα όντα στον πλανήτη είναι τα ανθρώπινα όντα, και όλα τα άλλα είδη είναι δευτερεύοντα.
animal-testing.jpg
Νιώθω βαθιά στην καρδιά μου ότι δεν είναι έτσι. Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτό δεν είναι ένα δοκίμιο για τη σκληρότητα προς τα ζώα, σας προτρέπω να εξετάσετε τις ακόλουθες αναφορές για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε να περιοριστεί η άσκοπη κακομεταχείριση εκατομμυρίων ζώων στην κοινωνία μας. Εξάλλου, είναι τα δολάρια των φόρων σας που χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση αυτών των πειραμάτων.


Τα κίνητρα


Ταυτόχρονα με την δημιουργία της Dolly δημιουργήθηκαν επίσης μεγάλες αντιπαραθέσεις και φόβος. Οι κινητήριες δυνάμεις πίσω από αυτή την αμφιλεγόμενη τεχνολογία είναι οι δύο ίδιοι παράγοντες που έχουν οδηγήσει την ανθρώπινη συμπεριφορά για εκατοντάδες χρόνια: τα χρήματα και δύναμη – ή πιο απλά – η ανθρώπινη απληστία.
Αυτά τα δύστυχα ζώα των φαρμακοβιομηχανιών χρησιμοποιούνται από τις φαρμακευτικές εταιρείες, επειδή τα φάρμακα που αυτά τα διαγονιδιακά ζώα μπορούν να παράγουν έχουν μια τρέχουσα αξία στην αγορά από περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια έως 7,6 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο, με αναμενόμενη ανάπτυξη έως τα 18,5 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το έτος 2000.
mouse_ear_111.jpg

Σύγχρονα “επιτεύγματα” της βιοτεχνολογίας (1): Ένα ανθρώπινο αυτί αναπτύσσεται στην πλάτη αυτού του ποντικού

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μεγαλοφυία για να υπολογίσει ότι το ποσό των χρημάτων που μπορούν να κερδηθούν από την πώληση οργάνων των ζώων τα οποία έχουν τροποποιηθεί γενετικά για μεταμόσχευση σε άνθρωπο, θα ξεπερνά κατά πολύ το ποσό αυτό. Η ιστορία της ιατρικής “βιομηχανίας” δείχνει σαφώς ότι η έρευνα αυτή δεν θα είχε χρηματοδοτηθεί εξ αρχής εάν δεν υπόσχονταν ότι θα είναι μια εξαιρετικά προσοδοφόρα επένδυση.
glowing-monkey.jpg

Σύγχρονα “επιτεύγματα” της βιοτεχνολογίας (2): Ένα γονίδιο μέδουσας το οποίο παράγει μια πρωτεΐνη που εκπέμπει φθορισμό πράσινης απόχρωσης έχει εισαχθεί σε θηλαστικά όπως ο πίθηκος της εικόνας και τα κάνει να φεγγοβολούν στο σκοτάδι: πηγήΠοιος θα κλωνοποίησει;


Ένας ηθικός φιλόσοφος στο Πανεπιστήμιο του Μιζούρι στο Σεντ Λούις, ο Ronald Munson είπε ότι η τεχνολογία της κλωνοποίησης είναι απλή:
“Αυτή η τεχνολογία δεν είναι, κατ’ αρχήν, δυνατόν να ελεγχθεί με αστυνομικά μέτρα. Δεν απαιτεί το είδος των τεράστιων μηχανημάτων που απαιτούνται για τις ατομικές συγκρούσεις. Τα γενετικά εργαστήρια είναι σχετικά συνηθισμένα εργαστήρια. Αυτό είναι το εκπληκτικό πράγμα σχετικά με όλη αυτή την βιοτεχνολογία. Είναι ουσιαστικά πολύ απλή.”
G2850042-Researcher_injects_egg_cell_during_sheep_cloning-SPL.jpg

Διαδικασία πρόσληψης του γενετικού υλικού από τα κύτταρα (1)

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι θα είναι αδύνατο να ελεγχθεί με αστυνομικά μέτρα η τεχνολογία της κλωνοποίησης ή να επιβληθεί η απαγόρευση της κλωνοποίησης. Επί του παρόντος, η ανθρώπινη κλωνοποίηση απαγορεύεται από το νόμο σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Σκωτίας και της Αγγλίας, αλλά δεν υπάρχουν νόμοι κατά της κλωνοποίησης στις Ηνωμένες Πολιτείες.
G2850038-LM_of_an_egg_having_DNA_removed_for_sheep_cloning-SPL.jpg

Διαδικασία πρόσληψης του γενετικού υλικού από τα κύτταρα (2)

Ενώ διάβαζα τα πολλά άρθρα που δημοσιεύτηκαν τις δύο πρώτες ημέρες μετά την ανακοίνωση, βρήκα ένα απόσπασμα από ένα Ιησουίτη ιερέα (ο οποίος είναι επίσης γενετιστής), του οποίου τα λόγια έχουν ιδιαίτερη σημασία:
“Οι άνθρωποι ίσως να μην καταλαβαίνουν τους κλώνους. Παρά το γεγονός ότι ένας κλώνος θα είναι ένας πανομοιότυπος, αλλά πολύ νεότερος δίδυμος του ενηλίκου από τον οποίο προήλθε, οι άνθρωποι είναι κάτι περισσότερο από το άθροισμα των γονιδίων τους. Ένας κλώνος ενός ανθρώπινου όντος θα μεγαλώνει σε ένα διαφορετικό περιβάλλον από εκείνο στο οποίο μεγάλωσε το άτομο του οποίου φέρει το DNA και έτσι θα πρέπει να είναι ένα διαφορετικό άτομο. Θα πρέπει να έχει μια διαφορετική ψυχή.”
G3400101-Human_cloning-SPL.jpg
Ο Lee Silver, καθηγητής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, δήλωσε σχετικά με την ανακάλυψη:
“Είναι απίστευτο. Αυτό σημαίνει βασικά ότι δεν υπάρχουν όρια. Σημαίνει ότι η επιστημονική φαντασία γίνεται πραγματικότητα. Είπαν ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει, και τώρα νάτο, έχει γίνει πριν από το έτος 2000.”
Αυτό με οδηγεί στους ισχυρισμούς των απαχθέντων, τους οποίους, δυστυχώς, είμαι βέβαιη ότι όλοι οι προαναφερθέντες επιστήμονες θα θεωρούσαν ότι είναι “επιστημονική φαντασία”.
clones_alien_resurrection.gif
Η κλωνοποιήση στην επιστημονική φαντασία: Σκηνή από την ταινία “Alien Resurrection


Οι ισχυρισμοί των απαχθέντων


Κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, ίσως και περισσότερο, μερικοί απαχθέντες από εξωγήινους έχουν ισχυριστεί ότι έχουν δει ανθρώπους για τους οποίους πίστευαν ότι ήταν κλώνοι του εαυτού τους ή άλλων ανθρώπων που δεν γνώριζαν. Δεν είναι εύκολο να το παραδεχτεί κανείς, αλλά είμαι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που είναι αυτόπτες μάρτυρες τέτοιων περιστατικών.
Κατά τη διάρκεια μιας επαφής το 1993, είδα δύο γυναίκες που ήξερα ότι ήταν κλώνοι του εαυτού μου. Η μία ήταν οκτώ μηνών έγκυος και η άλλη ήταν πόρνη. Και οι δύο ζούσαν σε μια υπόγεια βάση. Καμία από αυτές τις δύο γυναίκες δεν είχε τη δυνατότητα επιλογής όσον αφορά τη ζωή της. Ήταν ακριβώς όπως οι χιλιάδες των ζώων που πολλοί από τους επιστήμονες μας δημιουργούν για να πειραματίζονται επάνω τους. Ήταν συγκλονιστικό για μένα το γεγονός ότι είδα αυτές τις γυναίκες. Και των δύο οι ζωές ήταν άθλιες και απελπιστικές και ήταν στο έλεος των “δημιουργών” τους.
Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να είναι δύσκολο να γίνουν πιστευτές από μερικούς ανθρώπους λόγω του υποκειμενικού χαρακτήρα ορισμένων πτυχών των εμπειριών απαγωγής. Ωστόσο, πρέπει να τονίσω πόσο σημαντικό είναι να εξεταστούν όλα τα πραγματικά περιστατικά όταν διενεργείται μια έρευνα για το άγνωστο. Δεν μπορούμε να παραλείψουμε τις μαρτυρίες αυτές μόνο και μόνο επειδή είναι πάρα πολύ ενοχλητικές ή επειδή αναφέρονται μόνο από μια χούφτα ατόμων.
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια σειρά από παραθέσεις λεγομένων. Η πρώτη είναι από μια υπνοθεραπεύτρια που ονομάζεται Barbara Bartholic:
Barbara_Bartholic.jpg

Η Barbara Bartholic ήταν ειδική στην ύπνωση και ερευνήτρια του φαινομένου των απαγωγών από εξωγήινους – (Πέθανε το 2010)

“Καθ’ όλη την πορεία της δουλειάς μου, από την αρχή είχε καταστεί προφανές ότι οι εξωγήινοι είναι ικανοί να δημιουργούν κλώνους σε μεγάλους αριθμούς. Πιθανώς το έμβρυα τα οποία αφαιρούν με τόσο ανησυχητικούς ρυθμούς, σχετίζονται με διαδικασίες κλωνοποίησης, τροφικές διαδικασίες, κλπ. Εάν οι εξωγήινοι γνωρίζουν πώς να κλωνοποιήσουν, τότε γνωρίζουν όλα όσα μπορεί να μάθει κανείς για το ανθρώπινο σώμα. Ξέρουν τη συνταγή για το ανθρώπινο σώμα από μόριο σε μόριο … “
Η Barbara ήταν μια στενή συνεργάτις της αείμνηστης Δρ Karla Turner, που συνεργάστηκε μαζί της, και έγραψε για την κα Bartholic στο βιβλίο της “Into The Fringe“. Η κα Bartholic έχει ερευνήσει πάνω από 300 περιπτώσεις απαγωγής από το 1987.
Karla_Turner.jpg

Η Δρ Κάρλα Τέρνερ, συγγραφέας και ερευνήτρια των απαγωγών από τους εξωγήινους, πέθανε από μια ιδιαίτερα επιθετική μορφή καρκίνου στις 10 Ιανουαρίου 1996, ενώ είχε επανειλημμένα απειληθεί εξαιτίας των ερευνών της. Ήταν μόλις 48 ετών.

Into The Fringe _ COVER.jpg
Κατά τη διάρκεια της υπνωτικής παλινδρόμησής του από την Barbara Bartholic, ένα άτομο που ονομαζόταν Fred ανέφερε τις ακόλουθες πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να είναι η περιγραφή μιας διαδικασίας κλωνοποίησης:
“Νιώθω σαν να κάνουν κάτι σε μένα με το ζώο. Κάνουν κάτι με εμένα, το αίμα μου, το σπέρμα μου και τα γονίδια μου. Εισάγουν με ένεση δικά μου βιολογικά υγρά σε αυτό το ζώο … Μετά θυμάμαι ότι είδα ένα άλλο είδος ζώου να τρέχει εκεί γύρω. Δεν μπορώ να θυμηθώ πώς έμοιαζε αυτό το ζώο, αλλά ήταν αλλόκοτο. Φαίνεται ότι το ον αυτό είναι κατά ένα μέρος ανθρώπινο και κατά ένα μέρος ζώο.”
ratboy.jpg

Φανταστική αναπαράσταση ενός χειμαιρικού πλάσματος: ένα πλάσμα που είναι υβρίδιο ανάμεσα σε δύο είδη. Μήπως τελικά η φαντασία δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα σε πολλές υπόγειες στρατιωτικές εγκαταστάσεις όπου διεξάγονται τερατώδη βιολογικά πειράματα;

Taken_cover.jpg
Το 1994, η Δρ Karla Turner έγραψε στο βιβλίο της “Taken“:
“… με διαφορά η πιο ανησυχητική απόδειξη της εξωγήινης τεχνολογίας αφορά τα “νέα” σώματα και τους “κλώνους” που παράγουν. Είτε αυτά είναι πραγματικά σώματα για μια μελλοντική ανθρώπινη “επανασύσταση” όπως είπαν στην Pat, μένει να το δούμε, επειδή έχουν δοθεί και άλλες εξηγήσεις. Σε μια υπόθεση που είχε αναφερθεί ιδιωτικά, για παράδειγμα, ειπώθηκε σε έναν άνδρα ότι ένα αντίγραφο του σώματός του θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να τον “αντικαταστήσει”, αν δεν έδειχνε “πνεύμα συνεργασίας” με τους εξωγήινους. Στην Lisa, επίσης, ειπώθηκε ότι οι υπόλοιποι άνθρωποι δεν θα ήταν σε θέση να διακρίνουν το κλωνοποιημένο σώμα της από το πρωτότυπο, εφόσον θα επέλεγαν να την αντικαταστήσουν. Και στην Angie επιδείχθηκαν κλωνοποιημένα βρέφη ως μέρος μιας “καινούργιας ράτσας” που παράγουν οι εξωγήινοι.”
Είχα μια συνομιλία με έναν απαχθέντα άνδρα το 1992, με θέμα τους κλώνους. Μιλούσαμε, σε γενικές γραμμές, για τις εμπειρίες μας όταν χαμήλωσε τη φωνή του και μου είπε ότι είχε δει αυτό που πίστευε ότι είναι κλώνοι σε μια υπόγεια στρατιωτική εγκατάσταση. Είπε ότι όλοι κοιμούνταν μέσα σε κάποιο είδος ορθογώνιων δοχείων που ήταν παραταγμένα σε σειρές. Ενώ μοιραζόταν τις πληροφορίες αυτές μαζί μου, ο άνθρωπος αυτός έδειξε σαφώς να τρομάζει και η φωνή του άρχισε να γίνεται όλο και πιο σιγανή μέχρι που σταμάτησε να μιλάει. Όταν του ζήτησα να συνεχίσει μου είπε ότι ήταν τόσο φοβισμένος που δεν αισθανόταν ότι θα έπρεπε να μου πει κάτι παραπάνω για εκείνη την εμπειρία του.
The_Alien_Jigsaw.jpg
Το τελευταίο παράδειγμά μου συνέβη τον Απρίλιο του 1991, και δημοσιεύεται στο βιβλίο μου “The Alien Jigsaw”. Στεκόμουν έξω από την εξώπορτά μου μέσα στη νύχτα. Φορούσα το νυχτικό μου και κοίταζα προς την αυλή μου ένα ξανθό ανθρωποειδές ον που είχε δίπλα του ένα μικρό αρσενικό παιδί. Και οι δύο φορούσαν λευκές, στενές, ολόσωμες φόρμες, και οι δύο είχαν λεπτά, λευκά μαλλιά και τεράστια, γαλάζια μάτια. Το παιδί έμοιαζε ακριβώς με τον πατέρα του.
Μόλις κοιταχτήκαμε στα μάτια, το παιδί με αναγνώρισε και ήξερα στα βάθη της ψυχής μου ότι ήταν το παιδί μου, αν και δεν μου έμοιαζε καθόλου. Ωστόσο, ήταν μια “φωτοτυπία” του πατέρα του. Ακόμα και εκείνη τη στιγμή, είχα την υποψία ότι το παιδί είχε κλωνοποιηθεί από τον πατέρα επειδή ήταν πανομοιότυποι, με εξαίρεση τις διαθέσεις τους και το ύψος τους. Αν εγώ ήμουν η μητέρα, πράγμα που εξακολουθώ να το πιστεύω μέχρι σημέρα, τότε ίσως και να ήμουν κάποιο είδος παρένθετης μητέρας. Εάν η διαδικασία κλωνοποίησης που διεξάγεται με επιτυχία από τους επιστήμονες του Ρόσλιν χρησιμοποιείται από τους εξωγήινους (ή από τους ανθρώπινους επιστήμονες που βλέπουμε κατά τη διάρκεια των εμπειριών μας), τότε το υβριδικά παιδιά με τα οποία αλληλεπιδρούμε, ενδέχεται να είναι πραγματικά δικά μας. Πράγματι, αυτά τα παιδιά μπορεί να έχουν μέχρι και τρεις μητέρες που όλες να συμμετείχαν στη δημιουργία τους και μπορεί να το γνωρίζουν αυτό. Δεν θα ήταν αδιανόητο οι εξωγήινοι να θεωρούν όλες τις γυναίκες που συμμετέχουν στην διαδικασία δημιουργίας κλώνων ως μητέρες αυτών των παιδιών.
“Αυτή τεχνολογία είναι ουσιαστικά πολύ απλή.”
Αυτά είναι τα λόγια του ηθικού φιλόσοφου Ronald Munson από το Πανεπιστήμιο του Μιζούρι στο Σεντ Λούις. “Αυτή η τεχνολογία … δεν απαιτεί το είδος των τεράστιων μηχανημάτων που απαιτούνται για τις ατομικές συγκρούσεις. Τα γενετικά εργαστήρια είναι σχετικά συνηθισμένα εργαστήρια.”
Operation Mind Control Bowart2.jpg
Είναι επίσης πολύ σημαντικό να έχουμε κατά νου αυτό που έγραψε ο Walter Bowart στο βιβλίο του “Επιχείρηση Έλεγχος του Νου” “Operation Mind Control” : “Υπάρχει συνήθως μια εικοσαετής χρονική καθυστέρηση ανάμεσα στην εργαστηριακή ανάπτυξη μιας νέας τεχνολογίας και των εφαρμογών της γενικότερα.” Ναι, οι επιστήμονες στο Ρόσλιν έβγαλαν στην δημοσιότητα την νέα ανακάλυψή τους μετά από λίγο περισσότερο από ένα χρόνο αφότου η προβατίνα έμεινε έγκυος, αλλά τι γίνεται με τους επιστήμονες που εργάζονται για την NSA, την CIA, ή άλλες, πιο μυστικοπαθείς υπηρεσίες;
Οι απαχθέντες ανέφεραν στους ερευνητές ότι είχαν δει κλώνους του εαυτού τους και άλλων ανθρώπων πολλά χρόνια πριν από την ανακοίνωση από το Ινστιτούτο Roslin. Γιατί; Μήπως επειδή περιέγραφαν με ακρίβεια αυτό που είδαν; Εξ όσων γνωρίζω υπήρξαν μόνο τρεις ή τέσσερις ερευνητές οι οποίοι είχαν το θάρρος να αναφέρουν δημόσια αυτές τις πληροφορίες. Ίσως τώρα που η κλωνοποίηση είναι διαπιστωμένο ότι έχει επιτευχθεί, θα ακούσουμε και από άλλους ερευνητές του φαινομένου των απαγωγών που δεν θα αισθάνονται να απειλούνται τώρα που αποδεικνύεται ότι αυτή η τεχνολογία είναι εφικτή.
Αναρωτιέμαι αν η ακόλουθη εμπειρία θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση με αυτό το θέμα. Ίσως, τουλάχιστον, θα μπορούσε να αποτελέσει τροφή για σκέψη, ενώ αναλογίζεται κανείς το ζήτημα της κλωνοποίησης:
“Θυμάμαι να κάθομαι κάπου και κάποιος να μου λέει κάτι: Μου λένε ότι είμαι μέρος ενός πειράματος. Ότι η ζωή μου είναι μέρος ενός μεγάλου πειράματος. Πολλά βρέφη είχαν επιλεγεί για να αποτελέσουν μέρος του πειράματος και η κυβέρνηση είναι συμμέτοχη. Είτε οι ίδιοι είναι οι πειραματιστές, είτε συμφώνησαν να μας θυσιάσουν στους εξωγήινους, ως μέρος του πειράματος. Η ζωή μου – ακόμα και όταν ήμουν ένα μικρούτσικο μωρό – δεν μου ανήκε. Θυμάμαι πως αισθάνθηκα όταν τελικά μου το είπαν αυτό – τα συναισθήματα ανάβλυσαν μέσα μου και εγώ είχα συγκλονιστεί από την θλίψη εξαιτίας της επιβεβαίωσης αυτού του πράγματος. Όταν μαθαίνεις ότι δεν είσαι παρά ένα από τα πολλά πειραματικά υποκείμενα και ότι η κυβέρνησή σου είναι εν μέρει συμμέτοχη σε αυτό που σου κάνουν – Είναι τρομερό …”
http://stinpresa.wordpress.com/


2o        Αποκρυφιστική ιστορία του δολλαρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ