Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΓΗΪΝΑ ΑΤΙΑ.

Όλα είναι υπογήϊνης προέλευσης...από τούς σκοτεινούς σατανικούς τόπους διαμονής τών αρχαίων Ατλάντων - Δαιμόνων.
 Σε πολλές εμφανίσεις τα ΑΤΙΑ εμφανίζονται πραγματικά από το πουθενά, κατευθείαν στο οπτικό πεδίο των μαρτύρων! Το ίδιο μυστηριωδώς εξαφανίζονται! Φαίνεται δηλαδή σα να μην έρχονται από το έξω διάστημα, αλλά να υλοποιούνται «στα καλά καθούμενα» στον αέρα. Ο Ερμής ο τρισμέγιστος, ο Πυθαγόρας και ο Πλάτωνας είχαν επισημάνει την παρουσία εναέριων πνευμάτων στην ατμόσφαιρα. Ο Πλάτωνας διδάσκει ότι τα πνεύματα που κατοικούν μεταξύ ουρανού και γης διευθύνουν όλες τις αποκαλύψεις και τους οιωνούς, καθώς και τα διάφορα θαύματα που κάνουν οι μάγοι .

Σύμφωνα με τις Ιερές Γραφές, ο λεγόμενος Σατανάς και οι δαίμονές του, εκτός από τα φοβερά Τάρταρα, περιπλανώνται και μέσα στον αέρα, στην ατμόσφαιρα.

Καθώς έπεφταν ο Εωσφόρος και οι πρώην άγγελοι, μετά την πτώση τους από τον ουρανό, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ πρόσταξε: «Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου Θεού». Τότε, οι πεπτωκότες άγγελοι σταμάτησαν εκεί που βρέθηκαν: άλλοι στον αέρα, άλλοι στη γη και στον υδάτινο κόσμο και άλλοι στα κατάβαθα της γης.  Μετά και τη δική μας πτώση ανοίχθηκαν πρόσθετες δίοδοι επαφής των πεπτωκότων πνευμάτων μαζί μας.

Στην Καινή Διαθήκη, ο Σατανάς αποκαλείται «άρχων της εξουσίας του αέρος» (Εφεσίους 2,2). Λίγες σελίδες πιο μετά (Έφεσίους 6,12) ακολουθεί η φράση (μτφ): «Γιατί δεν πολεμούμε με σάρκα και αίμα, αλλά με τις αρχές και εξουσίες, με τους κυρίαρχους του σκοτεινού αυτού κόσμου, με τα πονηρά πνεύματα στους ουρανούς [ή με τα πονηρά πνεύματα που βρίσκονται ανάμεσα στη γη και στον ουρανό]».

Συνεπώς, ο «άρχων της εξουσίας του αέρος» μπορεί πολύ εύκολα να δρα στον αέρα και να συμπεριφέρεται όπως οι άγγελοι μέσα σ' αυτόν, μιμούμενος ακόμα και το όραμα που είδε ο Άγ. Bενέδικτoς να πράττουν οι άγγελοι: Την αγία ψυχή του Γερμανού που ήταν επίσκοπος στην Κάπουα να τη μεταφέρουν μέσα σε πύρινη σφαίρα στους ουρανούς. . Όπως δηλαδή μας παρoυσιάζoνται οι άγγελοι σε ποικίλα οράματα, έτσι και οι δαίμονες, αφού πρόκειται για οντότητες ίδιας υφής, αλλά, βέβαια αντίθετης ποιότητας. Και, απ' ότι φαίνεται, οι τελευταίοι παρουσιάζονται συχνότερα από τους αγγέλους.

          Αν πιστέψουμε τις παλιές ιστορίες, στις οποίες οι μάγισσες πετούσαν στον αέρα πάνω σε μία σκούπα ή σ' ένα ζώο, συμπεραίνουμε ότι τα κατάφερναν με τη βοήθεια των πνευμάτων του αέρα. Τα πνεύματα υποτάσσονταν στις διαταγές τους . Χωρίς να εμποδίζονται καθόλου από τη συμβατικότητα του χώρου, μπορεί τη μία στιγμή να βρίσκονταν εδώ και την άλλη όπουδήποτε. Επιβεβαιώνεται έτσι και ο τίτλος που δίνει ο Ιησούς στο Σατανά, ως «άρχων του κόσμου τούτου» (Ιωάννου 12,31).

Οι μάγοι πιστεύουν ότι τα πνεύματα του αέρα είναι αγαθοποιά (γιατί τους εξυπηρετούν και γιατί στον αέρα κάνουν τα Ψευτο-θαύματά τους - μάγοι και πνεύματα).

Κατά τον Άγ. Γρηγόριο το Σιναϊτη (1255 - 1347) οι ψυχικοί δαίμονες, και μάλιστα οι εναέριοι, μεταμορφώνονται σε πουλιά . Αμέτρητα τρομακτικά πτερωτά πλάσματα έχουν σπείρει τον πανικό σε ανύποπτους ανθρώπους, σ' όλη σχεδόν την υφήλιο. Στην περιοχή της Mαντινείας υπάρχει μία παράδοση για τις πιο απαίσιες στην όψη και φοβερές νεράιδες, που είναι ιπτάμενες και φτερωτές [6]. Ορισμένες εμφανίσεις των Ιπταμένων φτερωτών πλασμάτων συνδέονται με εμφανίσεις Ιπταμένων δίσκων (π.χ. στην Πεντέλη).

Σύμφωνα με την Αρχαία μυθολογία μας, οι Άρπυιες ήταν οι φτερωτές αρπακτικές θεές του θανάτου. Είχαν μακριά λυτά μαλλιά, συνδέονταν με τους ανεμοστρόβιλους, και ήταν πιο γρήγορες από τα πουλιά και τους ανέμους. Είχαν καταστροφική δράση, όπως και οι φτερωτές νεράιδες που αναφέραμε πριν, και μύριζαν απαίσια. Στοιχειακά πνεύματα του αέρα ήταν και οι Σιλφίδες.

Το Κακό Πνεύμα λοιπόν χαρακτηρίζεται ως άρχων της εξουσίας του αέρος γιατί βρίσκεται στην ατμόσφαιρα και συνεχώς πολεμά τους ανθρώπους. Στην Kαινή Διαθήκη ο Σατανάς αποκαλείται ως Βεελζεβούλ (Κατά Ματθαίον 10, 25, κατά Μάρκον 3,22, κατά Λουκάν 11,15 κ. α.).

Ο Βεελζεβούλ ή Βάαλ ήταν ο άρχοντας του πολέμου και του αέρα. Πολλοί τίτλοι είχαν δοθεί στο Βάαλ, προσθέτοντας καταλήξεις στο όνομά του. Mερικοί από αυτούς είναι: Baal Bamοth (ο άρχοντας των υψηλών τόπων), Baal Zebub (ο άρχοντας αυτών που πετούν) και άλλοι. Zebub είναι ένα εβραϊκό ρήμα που σημαίνει «πετώ από το ένα μέρος στο άλλο».

Και στην αγγλική γλώσσα, μία ονομασία του Σατανά είναι: «The Lοrd οf flies» (ο άρχοντας των μυγών). Η μύγα είναι το σύμβόλο του Βεελζεβούλ. Τα παλιότερα χρόνια υπήρχαν πολλές μαρτυρίες για ιπταμένους δαίμονες που φαίνονταν σαν μύγες στον ουρανό [7]. Θα μπορούσαμε μάλιστα να παρομοιάσουμε τις πτήσεις και τις κινήσεις πολλών UFΟ, με τις αντίστοιχες των μυγών και των εντόμων γενικότερα .

Ίσως οι Άγγλοι, υιοθετώντας την ονομασία «Lοrd οf flies», να επηρεάστηκαν από τους γείτονές τους Ιρλανδούς, που, από τον 3ο μ.Χ. αιώνα τουλάχιστον, αναφέρουν μπόλικες επισκέψεις του «Λόρδου». Ο Νένιος, Ιρλανδός χρονικογράφος που έζησε τον 3ο αιώνα μ.Χ., κάνει λόγο στις αφηγήσεις του για κάτι «μυστηριώδη και σατανικά σκάφη που πλανώνταν στους αιθέρες...».

Ένα τέτοιο σκάφος, μας πληροφορεί ο Νένιος στο χειρόγραφο του Mirabili Α, ξεπρόβαλλε στον ουρανό του Ταϊλτιν (σημερινό Τελτάουν), οπότε ένας άντρας από το πλήρωμα του σκάφους αυτού εκτόξευσε ένα ακόντιο σ' ένα ψάρι. Το ακόντιο πέτυχε όμως κάποιους... παρευρισκόμενους, που το τράβηξαν κάτω παρασέρνοντας και τον παράξενο σκοπευτή. Τον άφησαν όμως και αυτός κολυμπώντας στον αέρα ξαναγύρισε στο σκάφος του .

Λίγους αιώνες αργότερα, στο έτος 763, τα Χρονικά της εποχής γράφουν: «Φάνηκαν καράβια στον αέρα», ενώ στα τέλη της ίδιας χιλιετίας, στην Ιρλανδία πάντα, τα κείμενα Kοnung Skuggsa περιγράφουν πάμπολλες μαρτυρίες για «πλοία δαιμόνων» στους ουρανούς...
ο 1960, ένας παλιός Άγγλος αεροπόρος, ο Πήτερ Κάρρυ, ενημέρωσε τον κόσμο ότι «απεσταλμένοι του Άρη και της Αφροδίτης θα φτάσουν με Ιπτάμενους δίσκους στη Γη τους προσεχείς μήvες, για να βοηθήσουν τους ανθρώπους στην εδραίωση της ειρήνης»..

Οι «επαφικοί» έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στα «ανώτερα όντα» που τους μεταδίδουν τις «έγκυρες» πληροφορίες τους. Όταν τα όντα ρωτώνται για τον τόπο της προέλευσής τους, η ποικιλία των πλανητών που αναφέρουν δεν έχει προηγούμενο. Όλοι σχεδόν οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, ακόμα και μερικοί δορυφόροι, έχουν δηλωθεί ως τόποι προέλευσης των όντων αυτών. Εκτός από τα όντα των πλανητών και δορυφόρων του ηλιακού μας συστήματος, υπάρχουν «επαφικοί» που έχουν επικοινωνία με «όντα» από την Ανδρομέδα, τις Πλειάδες, το Σείριο κτλ. Από τη δεκαετία του '50 υπάρχουν εκατοντάδες τέτοιοι «επιλεγμένοι επαφικοί» ακόμα και στην Ελλάδα, και οι «γνώσεις - πληροφορίες» που μεταδίδουν κάθε φορά οι «εξωγήινοι» είναι διαφορετικές (αντιφατικές). Όλοι αυτοί οι «εκλεκτοί επαφικοί» πιστεύουν ότι έχουν χρέος να μεταδώσουν ένα λυτρωτικό μήνυμα σ' όλον τον πλανήτη (π.χ. το μήνυμα ότι οι Ολύμπιοι Θεοί επιστρέφουν με διαστημόπλοια). Και ο κάθε «εκλεκτός» με τον κύκλο των πιστών του περιμένει αντίστοιχα την άφιξη των δικών του «λυτρωτών».
Οι δαίμονες, σαν άϋλα πνεύματα, μπορούν να μαθαίνουν και να βλέπουν τα πάντα στην υλική δημιουργία, στο σύμπαν, σ' όλο τον «κόσμο τούτο». Μπορούν να μεταβαίνουν όπουδήποτε με την ταχύτητα της αστραπής όπως έχουμε πει, και να ψιθυρίζουν τις πληροφορίες ή τις γνώσεις τους στο νου του ανθρώπου. Εξάλλου, η λέξη δαίμων σημαίνει και γνώση. Πόσες φορές όμως οι δαίμονες έχουν «προσφέρει» τον απαγορευμένο καρπό της γνώσης από το «δέντρο του κακού» και γκρεμίζουν τη ψυχή στο βόρβορο... Η ψυχή θυσία στο βωμό της «γνώσης». Τα πάντα θυσία στο τώρα και, τελικά, στο τίποτα. Όπως οι πρωτόπλαστοι. Όπως τα θύματα των «εξωγήινων», αλλά και όσοι αναζητούν τη «γνώση» και τίποτα άλλο.
 Σε κατάσταση έκστασης (εκτός ελέγχου), από παραισθησιογόνα ναρκωτικά (LSD) ή φυτά (χασίς, μανδραγόρες), ή από επικλήσεις πνευμάτων, οι δαίμονες αναλαμβάνουν δράση. Εκ διαμέτρου αντίθετη η θεία έκσταση, που προέρχεται από θεία οράματα, όπως συνέβη στον Απόστολο Πέτρο (Πράξεις Απόστόλων 10,10). Αν και συνοδεύεται συνήθως από την παύση κάθε δραστηριότητας των σωματικών αισθήσεων, αφήνει ανέπαφη την προσωπικότητα, τη συνείδηση και υψώνει τον άνθρωπο στο Θείο Πνεύμα 

Όσοι πήγαιναν στο Τροφώνειον Άνδρον στη Βοιωτία, έφευγαν μισότρελοι. Είχε παραμείνει κιόλας, για όσους είναι σκυθρωποί και αγέλαστοι, το γνωμικό «Ες Τροφωνίου μεμάντευται». Ακόμα, ο Απόλλων λεγόταν και Λοξίας, εξαιτίας των «λοξών», αινιγματικών χρησμών του. Οι χρησμοί και οι δαιμονοκαταλήψεις συναντώνται και σε λατρείες, όπως η Βουντού.
Οι «εξωγήινοι» απαγωγείς υποβάλλουν σε βασανιστήρια τα θύματα, απαθέστατοι, σα να μη συμβαίνει τίποτα. Δεν υπάρχει κανένας ηθικός ενδοιασμός. Συνήθως «τρυπούν» τους μάρτυρες, παίρνουν αίμα, ούρα, τρίχες, νύχια (όπως οι μάγοι), από τους άντρες και σπέρμα, θυμίζοντας τους θηλυκούς δαίμονες succubi, που ενεργούσαν το ίδιο, σύμφωνα με μαγικές ιστορίες. Οι σατανιστές συνηθίζουν ν' αφαιρούν με σύριγγες αίμα από ανθρώπους και ζώα. Οι μάγοι επίσης «σημάδευαν» με βελόνες τους ανθρώπους ή τις έμπηγαν σε ομοιώματα (μήπως οι «εξωγήινοι» θέλουν να μας έχουν για κάτι σαν κούκλες - ομοιώματα;). Αλλά και οι παραδοσιακοί δαίμονες δρουν ακριβώς σαν τους «εξωγήινους»: σ' ένα γαλλικό ημερολόγιο του 15ου αιώνα, το Kalendrier des bergiers, δείχνονται τα βασανιστήρια που επέβαλλαν οι δαίμονες στους ανθρώπους που έπαιρναν μαζί τους: οι δαίμονες εικονίζονται να τρυπούν την κοιλιά των θυμάτων τους με μακριές βελόνες.
 

Ακόμα πιο συνταρακτικές ιστορίες απαγωγών αφορούν σε γενετικά πειράματα: γυναίκες υποστηρίζουν ότι εξωγήινα όντα τοποθετούν έμβρυα μέσα τους και τα αφαιρούν στον τρίτο μήνα κύησης. Από κει και πέρα πληθαίνουν τα σενάρια που θυμίζουν ταινίες επιστημονικής φαντασίας, όπως ότι τα ανθρωποειδή - διασταυρώσεις γήινων - εξωγήινων κυκλοφορούν ανάμεσα μας κ.τ.λ. Και οι δαίμονες όμως έκαναν παλιά (και κάνουν;) γενετικά πειράματα στο ανθρώπινο είδος, μεταφέρουν σπέρματα κ.α.
Για τους Αρχαίους Έλληνες υπήρχε ο Άδης, ο Κάτω Κόσμος, λέξη που υιοθέτησε και ο Χριστιανισμός. Η Βίβλος σε πολλά σημεία τονίζει την ύπαρξη καταχθόνιων δυνάμεων μέσα στο έρεβος .
 Σύμφωνα με τη θεωρία των Πουράνα (Ινδουισμός), κάτω από τη γη βρίσκονται κόσμοι που κατοικούνται από πνεύματα - φίδια και δαίμονες. Εκεί είναι και οι κολάσεις, οι τόποι τιμωρίας των κακοποιών[i]. Για τους Βουδιστές υπάρχει η φλεγόμενη ή παγωμένη κόλαση, όπως κόλαση υπάρχει και για τους Ταοϊστές.
 

Μόνο και μόνο με την ιδέα ότι η προέλευση των UFO μπορεί να είναι ο Κάτω Κόσμος, ο νους μας πάει αμέσως στο κακό. Ακόμα και για τους μάγους, τα πνεύματα τα υποκάτω της γης είναι καθ' ολοκληρίαν πονηρά.
Αλλά και οι ίδιοι οι ερευνητές που ενστερνίζονται την ύπαρξη «ενδογήινων», παραδέχονται ότι έχουν αρνητική φύση κυρίως, ότι είναι δηλαδή ως επί το πλείστον κακοπροαίρετοι. Αλλά πάλι υποστηρίζουν ότι συνεργάζονται οι «ενδογήινοι» με ισχυρούς ανθρώπους και οργανώσεις στη γη (υπερκυβέρνηση, μασόνους, τάγματα κτλ.). Λέγεται ότι ο Χίτλερ είχε επικοινωνία με «υπεράνθρωπους» που ζούσαν στα έγκατα της γης, όντας μέλος της ομάδας «Θούλη», η οποία διακήρυττε ότι ο Χριστιανισμός κι όλες οι θρησκείες πρέπει να εκλείψουν, και να αντικατασταθούν με τη θρησκεία των «Καταχθόνιων Θεών»
 

Οι ενδογήινοι ονομάζονται και Deros. Απώτερος στόχος τους είναι το κακό της ανθρωπότητας, ενώ κάποιες ιστορίες μιλούν για μηχανήματα που έχουν στην κατοχή τους και προκαλούν στην επιφάνεια του πλανήτη αρρώστιες, πολέμους, ατυχήματα, καταστροφές και ευθύνoνται ακόμα για την άνοδο στην εξουσία και τη δραστηριοτητα των πιο κτηνωδών ανθρώπων της ιστορίας. Άλλοι ενδογήινοι είναι οι Vril-Ya, οι οποίοι χρησιμοποιούν τη δύναμη Vrill που εκτός των άλλων, μπορεί και επιδρά στη σκέψη των ανθρώπων. Βριλ είναι και μία ονομασία της υπερφυσικής δαιμονικής δύναμης - ενέργειας που χρησιμοποιούν οι μάγοι.
Από παλιά θρύλοι, μύθοι και παραδόσεις τοποθετούσαν την καταγωγή διαφόρων πλασμάτων και «στοιχειών» (όπως νάνοι, ξωτικά, καλικάντζαροι) στον Κάτω Κόσμο. Είναι έντονη πολλές φορές και η προσομοίωση των «στοιχείων της φύσης» με τα δαιμονικά πνεύματα και το διάβολο.
 Οπότε έχει αναφερθεί κάποια μυρωδιά στις εμφανίσεις των UFΟ, αυτή είναι από ενοχλητική μέχρι απωθητική. Οι απλά ενοχλητικές μυρωδιές είναι συνήθως «τεχνολογικού» ­χημικού τύπου (όζον κτλ.), ενώ οι απωθητικές είναι ποικίλων ειδών και δεν... αντέχονται! Παράδειγμα: μυρωδιές καμένης σάρκας, κλούβιου αυγού, βόθρου και... καλύτερα να μη συνεχίσουμε...

Παρόμοιες μυρωδιές οσμίζονται όσοι έχουν «παρτίδες» με ακάθαρτα πνεύματα. Μη γελάσετε, υπάρχουν και ιστορίες με δυσώδεις... πορδές που βγαίνουν απ' αυτά! Κι εδώ φαίνεται πώς η μιαρή, ακάθαρτη φύση αυτών των πνευμάτων αντανακλάται και στην οσμή τους. Δεν είναι καθόλου παράξενο το ότι και τα τσουπακάμπρας του Πορτο Ρίκο βρωμάνε, όπως και άλλα τέτοια πλάσματα.

Η όχι και τόσο ευχάριστη μυρωδιά του θειαφιού είναι η πιο συνηθισμένη στις εμφανίσεις των UFΟ και των «ναυτών» τους. Οι αρχαίες παραδόσεις προσδιορίζουν σαφέστατα ότι δράκοι, τέρατα κτλ., και ο ίδιος ο Σατανάς σχετίζονται με βρώμες και μυρωδιά από θειάφι.
Διαπιστώσαμε ως τώρα ότι πολλοί Ιπτάμενοι δίσκοι έχουν περιγραφεί σαν πύρινοι, σαν φωτιά στον ουρανό, και ενίοτε μέσα σε πλαίσιο φωτιάς.Τα μυστηριώδη πλανητικά φώτα είναι σφαιρικές μπάλες, μεγέθους από μπαλάκι για ρακέτες μέχρι μπάλα της καλαθοσφαίρισης. Μοιάζουν πολύ με τους σφαιρικούς κεραυνούς, ένα σπάνιο φαινόμενο που παρατηρείται κυρίως κατά τη διάρκεια καταιγίδων.
 

Η άφταστη ταχύτητα θα δημιουργούσε ηχητικές εκρήξεις, η υπερβολική τριβή από τις απότομες επιταχύνσεις θα προκαλούσε θερμότητα και φωτιά. Κι όμως, τα UFO δε «χαμπαρίζουν» από τίποτα. Ενισχύεται λοιπόν η πιθανότητα να είναι πνευματική η φύση τους, αφού και στα πνευματιστικά φαινόμενα παρατηρείται η κατάργηση της βαρύτητας. Σε φαινόμενα πολτεργκάϊστ, τα αντικείμενα διαγράφουν απίθανες τροχιές μέσα σ' ένα χώρο, στέκονται ξαφνικά ακίνητα, κάνουν κύκλους, στροβιλίζονται, σαν τις τροχιές των UFO.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ