Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΤετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Eνω ο παπικός "επισκοπος" ευθαρσώς διακηρύττει την αλήθεια σέ ανοιχτή επιστολή πρός τόν πρόεδρο Τράμπ, οι δικοί μας δειλοί και άνανδροι επίσκοποι, από φόβο, κρύφτηκαν στα λαγούμια τους...Ο σκοπός της "Μεγάλης Επανεκκίνησης" είναι η επιβολή μίας παγκόσμιας υγειονομικής δικτατορίας!


Όσα θα έπρεπε να πει ένας αληθινός ηγέτης στον Λαό του...
Ο σκοπός της "Μεγάλης Επανεκκίνησης" είναι η επιβολή μίας παγκόσμιας υγειονομικής δικτατορίας!


(ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Archbishop Carlo Maria Viganò ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ DONALD J. TRUMP)

Κύριε Πρόεδρε,

Επιτρέψτε μου να απευθυνθώ σε σας αυτή την ώρα στην οποία η τύχη ολόκληρου του κόσμου απειλείται από μια παγκόσμια συνωμοσία κατά του Θεού και της ανθρωπότητας. Σας γράφω ως Αρχιεπίσκοπος, ως διάδοχος των Αποστόλων, ως ο πρώην Αποστολικός Νούντσιο (Nuncio: Διπλωματικός Εκπρόσωπος του Πάπα) στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Σας γράφω εν μέσω της σιωπής τόσο των πολιτικών όσο και των θρησκευτικών αρχών. Είθε να δεχτείτε αυτά τα λόγια μου ως τη "φωνή βοώντος εν τη ερήμω". (Κατά Ιωάννην 1: 23).

Όπως είπα όταν έγραψα την πρώτη μου επιστολή σ' εσάς τον Ιούνιο, αυτή η ιστορική στιγμή βλέπει τις δυνάμεις του Κακού ευθυγραμμισμένες σε μια μάχη χωρίς έλεος ενάντια στις δυνάμεις του Καλού. Οι δυνάμεις του Κακού φαίνονται ισχυρές και οργανωμένες καθώς αντιτίθενται στα παιδιά του Φωτός, που είναι αποπροσανατολισμένα και αποδιοργανωμένα, και που εγκαταλείπονται από τους κοσμικούς και πνευματικούς ηγέτες τους.

Καθημερινά αισθανόμαστε τις επιθέσεις να πολλαπλασιάζονται, εκείνων που θέλουν να καταστρέψουν την ίδια τη βάση της κοινωνίας: τη φυσική οικογένεια, τον σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή, την αγάπη για την πατρίδα, την ελευθερία της εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων. Βλέπουμε αρχηγούς εθνών και θρησκευτικούς ηγέτες να προασπίζονται αυτήν την αυτοκτονία του Δυτικού πολιτισμού και της Χριστιανικής ψυχής του, ενώ τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών και των πιστών καταπατούνται στο όνομα μιας έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο πλήρως ως χρήσιμο εργαλείο για την εγκαθίδρυση μιας απάνθρωπης απρόσωπης τυραννίας.

Ένα παγκόσμιο σχέδιο που ονομάζεται "Η Μεγάλη Επανεκκίνηση" βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Ο αρχιτέκτονάς του είναι μια παγκόσμια ελίτ που θέλει να υποτάξει όλη την ανθρωπότητα, επιβάλλοντας καταναγκαστικά μέτρα με τα οποία θα είναι σε θέση να περιορίσει δραστικά τις ατομικές ελευθερίες καθώς και τις ελευθερίες ολόκληρων λαών. Σε πολλά έθνη αυτό το σχέδιο έχει ήδη εγκριθεί και χρηματοδοτηθεί, σε άλλα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο.

Πίσω από τους παγκόσμιους ηγέτες που είναι οι συνεργοί και οι εκτελεστές αυτού του καταχθόνιου σχεδίου, υπάρχουν αδίστακτοι χαρακτήρες που χρηματοδοτούν το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Event 201, προωθώντας την ατζέντα τους.

Ο σκοπός της Μεγάλης Επανεκκίνησης είναι η επιβολή μίας παγκόσμιας υγειονομικής δικτατορίας με στόχο την επιβολή ελευθεριοκτόνων μέτρων, κρυμμένων πίσω από δελεαστικές υποσχέσεις για εξασφάλιση ενός παγκόσμιου εισοδήματος και την ακύρωση του ατομικού χρέους.

Το τίμημα αυτών των παραχωρήσεων από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα είναι η αποποίηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας και η προσκόλληση σε ένα πρόγραμμα εμβολιασμού κατά των Covid-19 και Covid-21 που προωθείται από τον Bill Gates με τη συνεργασία των κύριων φαρμακευτικών ομίλων.

Πέρα από τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα που κινητοποιούν τους υποστηρικτές της Μεγάλης Επανεκκίνησης, η επιβολή του εμβολιασμού θα συνοδευτεί από την απαίτηση ενός υγειονομικού διαβατηρίου και ψηφιακής ταυτότητας, με επακόλουθο την ιχνηλάτηση επαφών του πληθυσμού ολόκληρου του κόσμου. Όσοι δεν αποδέχονται αυτά τα μέτρα θα περιοριστούν σε στρατόπεδα κράτησης ή θα τεθούν σε κατ' οίκον περιορισμό και όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία θα κατασχεθούν.

Κύριε Πρόεδρε, φαντάζομαι ότι γνωρίζετε ήδη ότι σε ορισμένες χώρες η Μεγάλη Επανεκκίνηση θα ενεργοποιηθεί μεταξύ του τέλους του τρέχοντος έτους και του πρώτου τριμήνου του 2021. Για το σκοπό αυτό, προγραμματίζονται περαιτέρω απαγορεύσεις κυκλοφορίας (lockdowns), οι οποίες θα δικαιολογούνται επίσημα από το υποτιθέμενο δεύτερο και τρίτο κύμα της πανδημίας.

Γνωρίζετε πολύ καλά τα μέσα που έχουν αναπτυχθεί για να σπείρουν πανικό και να νομιμοποιήσουν δρακόντεια μέτρα και περιορισμούς στις ατομικές ελευθερίες, προκαλώντας έντεχνα μια παγκόσμια οικονομική κρίση. Στις προθέσεις των αρχιτεκτόνων της, αυτή η κρίση θα χρησιμεύσει ώστε να καταστήσει αμετάκλητη την προσφυγή των εθνών στη Μεγάλη Επανεκκίνηση, δίνοντας έτσι το τελικό πλήγμα σε έναν κόσμο του οποίου την ύπαρξη και τη μνήμη θέλουν να ακυρώσουν ολοκληρωτικά.

Αλλά αυτός ο κόσμος, κύριε Πρόεδρε, συμπεριλαμβάνει ανθρώπους, συμπάθειες, θεσμούς, πίστη, πολιτισμό, παραδόσεις και ιδεώδη: ανθρώπους και αξίες που δεν ενεργούν σαν ρομπότ, που δεν υπακούουν σαν μηχανές, επειδή είναι προικισμένοι με ψυχή και καρδιά, επειδή συνδέονται μεταξύ τους με έναν πνευματικό δεσμό που αντλεί τη δύναμή του από ψηλά, από αυτόν τον Θεό που οι αντίπαλοί μας θέλουν να προκαλέσουν, ακριβώς όπως έκανε ο Λούσιφερ στην αρχή του χρόνου με το "δεν θα τον υπηρετώ".

Πολλοί άνθρωποι - όπως γνωρίζουμε καλά - ενοχλούνται από αυτήν την αναφορά στη σύγκρουση μεταξύ Καλού και Κακού και τη χρήση "αποκαλυπτικών" υπαινιγμών, κάτι το οποίο, σύμφωνα με αυτούς, εξοργίζει τα πνεύματα και οξύνει τις διαιρέσεις. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο εχθρός είναι θυμωμένος που αποκαλύφθηκε τη στιγμή που πίστευε ότι είχε φτάσει ανενόχλητα στο οχυρό που προσπαθεί να κατακτήσει. Αυτό που εκπλήσσει, ωστόσο, είναι ότι δεν υπάρχει κανένας να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου.

Η αντίδραση του βαθέος κράτους σε εκείνους που καταγγέλλουν το σχέδιό του είναι κομματιασμένη και χωρίς καμία συνοχή, αλλά κατανοητή. Ακριβώς τη στιγμή που η συνενοχή των κύριων μέσων μαζικής ενημέρωσης κατάφερε να κάνει τη μετάβαση στη Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων σχεδόν ανώδυνη και απαρατήρητη, έρχονται στο φως απάτες κάθε είδους, σκάνδαλα και εγκλήματα.

Μέχρι πριν από λίγους μήνες, ήταν εύκολο να κηλιδώσουν ως συνωμοσιολόγους αυτούς που καταδίκαζαν αυτά τα τρομερά σχέδια, τα οποία τώρα βλέπουμε να εκτελούνται με κάθε λεπτομέρεια. Κανείς, μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο, δεν πίστευε ποτέ ότι, σε όλες τις πόλεις μας, οι πολίτες θα συλλαμβάνονταν απλώς και μόνο επειδή ήθελαν να περπατήσουν στο δρόμο, να αναπνεύσουν ελεύθερα (χωρίς μάσκες), επειδή ήθελαν να κρατήσουν την επιχείρησή τους ανοιχτή, ή επειδή ήθελαν να πάνε στην εκκλησία την Κυριακή.

Όμως τώρα συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, ακόμη και στην φωτογραφισμένη σε καρτ-ποστάλ Ιταλία που πολλοί Αμερικανοί θεωρούν μια μικρή μαγευτική χώρα, με τα αρχαία μνημεία της, τις εκκλησίες της, τις γοητευτικές πόλεις της, τα χαρακτηριστικά χωριά της.

Και ενώ οι πολιτικοί ταμπουρώνονται μέσα στα παλάτια τους, προωθώντας διατάγματα όπως οι Πέρσες σατράπηδες, οι επιχειρήσεις καταρρέουν, τα καταστήματα κλείνουν και οι άνθρωποι εμποδίζονται να ζήσουν, να ταξιδέψουν, να εργαστούν και να προσευχηθούν. Οι καταστροφικές ψυχολογικές συνέπειες αυτής της επέμβασης είναι ήδη εμφανείς, ξεκινώντας από τις αυτοκτονίες απελπισμένων επιχειρηματιών και των παιδιών μας, που διαχωρίστηκαν από φίλους και συμμαθητές, που υποχρεώνονται να ακολουθήσουν τα μαθήματά τους ενώ κάθονται στο σπίτι μόνοι τους μπροστά από έναν υπολογιστή.

Στην Αγία Γραφή, ο Απόστολος Παύλος μας μιλάει για"αυτόν που αντιτίθεται" , για την εκδήλωση του μυστηρίου της ανομίας (Β' Θεσσαλονικείς 2: 6-7). Στη θρησκευτική σφαίρα, αυτό το εμπόδιο στο κακό είναι η Εκκλησία... Στην πολιτική σφαίρα, είναι αυτοί που εμποδίζουν την καθιέρωση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων.

Όπως είναι τώρα ξεκάθαρο, αυτός που κατέχει το θρόνο του Αποστόλου Πέτρου έχει προδώσει τον ρόλο του από την αρχή, προκειμένου να υπερασπιστεί και να προωθήσει την ιδεολογία της Παγκοσμιοποίησης, υποστηρίζοντας την ατζέντα του βαθέος κράτους της εκκλησίας, που τον επέλεξε από τις τάξεις της.

Κύριε Πρόεδρε, έχετε δηλώσει ξεκάθαρα ότι θέλετε να υπερασπιστείτε το έθνος - Ένα Έθνος υπό τον Θεό, θεμελιώδεις ελευθερίες και μη διαπραγματεύσιμες αξίες που καταπατούνται και πολεμιούνται σήμερα. Εσείς, αγαπητέ Πρόεδρε, είστε «αυτός που αντιτίθεται» στο βαθύ κράτος και στην τελική επίθεση των τέκνων του σκότους.

Για αυτόν τον λόγο, είναι απαραίτητο να πειστούν όλοι οι άνθρωποι καλής θέλησης να πειστούν για την καθοριστική σημασία των επικείμενων εκλογών: όχι τόσο για χάρη του ενός ή του άλλου πολιτικού προγράμματος, αλλά λόγω της γενικής έμπνευσης της δράσης σας που ενσωματώνει καλύτερα - σε αυτό το συγκεκριμένο ιστορικό πλαίσιο - αυτόν τον κόσμο, τον κόσμο μας, τον οποίο θέλουν να ακυρώσουν μέσω του lockdown και των απαγορεύσεων κυκλοφορίας. Ο αντίπαλός σας είναι επίσης αντίπαλός μας: είναι ο Εχθρός της ανθρώπινης φυλής, Αυτός που είναι, "ανθρωποκτόνος από την αρχή " (Κατά Ιωάννην 8:44).

Γύρω σας μαζεύονται με πίστη και θάρρος όλοι όσοι σας θεωρούν το τελικό φρούριο ενάντια στην παγκόσμια δικτατορία. Η εναλλακτική λύση είναι να ψηφίσουν ένα άτομο που χειραγωγείται από το βαθύ κράτος, εντονότατα εκτεθειμένο σε σκάνδαλα και διαφθορά, το οποίο θα κάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες ό,τι έκανε ο Jorge Mario Bergoglio στην Εκκλησία, ο πρωθυπουργός Conte στην Ιταλία, ο πρόεδρος Macron στη Γαλλία, ο πρωθυπουργός Sanchez στην Ισπανία, και ούτω καθεξής. Ο ευάλωτος σε εκβιασμούς χαρακτήρας του Τζο Μπάιντεν - όπως και οι ιερείς του "μαγικού κύκλου" του Βατικανού - θα τον εκθέσουν για να χρησιμοποιηθεί ανήθικα, επιτρέποντας στις παράνομες δυνάμεις να παρεμβαίνουν τόσο στην εγχώρια πολιτική όσο και στις διεθνείς ισορροπίες. Είναι προφανές ότι όσοι τον χειραγωγούν έχουν ήδη κάποιον χειρότερο από αυτόν έτοιμο, με τον οποίο θα τον αντικαταστήσουν μόλις προκύψει η ευκαιρία.

Ωστόσο, εν μέσω αυτής της ζοφερής εικόνας, αυτής της προφανώς ασταμάτητης επέλασης του «Αόρατου Εχθρού», εμφανίζεται ένα στοιχείο ελπίδας. Ο αντίπαλος δεν ξέρει πώς να αγαπάει και δεν καταλαβαίνει ότι δεν αρκεί να εξασφαλίσει ένα εισόδημα για όλους ή να ακυρώσει τις υποθήκες (από δάνεια) προκειμένου να υποτάξει τις μάζες και να τις πείσει να μαρκαριστούν ως βοοειδή. Αυτός ο λαός, που για πολύ καιρό υπέστη την κακοποίηση μιας γεμάτης μίσος και τυραννικής δύναμης, ανακαλύπτει εκ νέου ότι έχει ψυχή· κατανοεί ότι δεν είναι πρόθυμος να ανταλλάξει την ελευθερία του με την ομογενοποίηση και την ακύρωση της ταυτότητάς του· αρχίζει να κατανοεί την αξία των οικογενειακών και κοινωνικών δεσμών, των δεσμών πίστης και πολιτισμού που ενώνουν τους έντιμους ανθρώπους.

Αυτή η Μεγάλη Επανεκκίνηση προορίζεται να αποτύχει επειδή όσοι την σχεδίασαν δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι έτοιμοι να βγουν στους δρόμους για να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους, να προστατεύσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, να δώσουν ένα μέλλον στα παιδιά και τα εγγόνια τους. Η ισοπεδωτική απανθρωπιά του παγκοσμιοποιημένου σχεδίου θα συντριβεί άσχημα μπροστά στην σθεναρή και θαρραλέα αντίδραση των τέκνων του Φωτός. Ο εχθρός έχει τον Σατανά στην πλευρά του, αυτόν που ξέρει μόνο να μισεί. Αλλά στη δική μας πλευρά, έχουμε τον παντοδύναμο Θεό και τις στρατιές αυτού που ετοιμάζονται για μάχη... που θα συντρίψουν το κεφάλι του αρχαίου Φιδιού (ερπετού). "Αν ο Θεός είναι μαζί μας, ποιος μπορεί να είναι εναντίον μας;" (Προς Ρωμαίους 8:31).

Κύριε Πρόεδρε, γνωρίζετε καλά ότι, σε αυτήν την κρίσιμη ώρα, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θεωρούνται το τείχος υπεράσπισης κατά του οποίου εξαπολύθηκε ο πόλεμος που κηρύχθηκε από τους υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης. Εναποθέστε την εμπιστοσύνη σας στον Κύριο, παίρνοντας δύναμη από τα λόγια του Αποστόλου Παύλου: «Μπορώ να κάνω τα πάντα με Αυτόν που με ενδυναμώνει» (Προς Φιλιππησίους 4:13). Το να είσαι όργανο της Θείας Πρόνοιας είναι μια μεγάλη ευθύνη, για την οποία σίγουρα θα λάβεις όλες τις χάρες που χρειάζεσαι για την κατάσταση, δεδομένου ότι τις επικαλούνται θερμά όλοι οι άνθρωποι που σε υποστηρίζουν με τις προσευχές τους.

Με αυτήν την ουράνια ελπίδα και τη διαβεβαίωση της προσευχής μου για εσάς, για την Πρώτη Κυρία και για τους συνεργάτες σας, με όλη μου την καρδιά σας στέλνω την ευλογία μου.

Ο Θεός να ευλογεί τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής,

+ Carlo Maria Viganò

Επίτιμος Αρχιεπίσκοπος Ulpiana

Πρώην Αποστολικός Nuncio στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ