Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Στη Βασιλική της Νοτρ Νταμ στη Νίκαια, ένας ισλαμιστής αποκεφαλίζει μια γυναίκα. Σκότωσε 3 άτομα.

"Ο πατέρας σου είναι ο διάβολος και θέλεις να εκπληρώσεις τις επιθυμίες του πατέρα σου." (Ιωάννης 8:44) 


"Ο πατέρας σου είναι ο διάβολος και θέλεις να εκπληρώσεις τις επιθυμίες του πατέρα σου." (Ιωάννης 8:44) 

Σημείωση Ed. - Αγαπητοί αδελφοί και Χριστιανοί! Μπροστά στα μάτια μας, τά τριβόλια του parhat παίζουν τους μουσουλμάνους και χριστιανούς προς όφελος του Ισραήλ. Πάρτε τη Γαλλία και τον Πρόεδρό της, Macron (παραπάνω στη φωτογραφία), οι οποίοι  «δρακόνιοι» μουσουλμάνοι με βλάσφημες ενέργειες και προσβολές στα θρησκευτικά τους συναισθήματα , με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να σκοτώνοντε μεταξύ τους. 

Αλλά στις  εκλογές το 90% των Εβραίων ψήφισαν υπέρ του Macron και, σύμφωνα με τους εβραϊκούς ιστότοπους, έχει «εβραϊκές ρίζες». Επιπλέον, δεν είναι μυστικό ότι ο Μακρόν εργάστηκε για τους Ρότσιλντς (στους οποίους τον έφερε ο Ζακ Ατάλι), και διορίστηκε επίσης για την προεδρία από αυτούς, έτσι ώστε να αποκαλείται «πρόεδρος του Ρότσιλντ» Ο Macron δούλεψε στο Rothschild & Cie και ο David de Rothschild μιλάει για αυτόν με αγάπη. 

Και όλοι αυτοί οι Ερντογάν και άλλοι ριζοσπαστικοί Ισλαμιστές δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταλάβουν την απλή αλήθεια ότι οι εχθροί τους δεν είναι Χριστιανοί, τους οποίους έκοψαν τα κεφάλια τους σήμερα στους "ναούς", αλλά εκπρόσωποι της φυλής  στην οποία ανήκει ο Μακρόν. Αυτός που έχει λόγο, ας καταλάβει!



ΣΤΗ ΓΑΛΛΊΑ, ΥΠΉΡΞΕ ΜΙΑ ΆΛΛΗ ΒΆΝΑΥΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΕΠΊΘΕΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟΊΑΣ ΤΑ ΘΎΜΑΤΑ ΉΤΑΝ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΤΡΊΑ ΆΤΟΜΑ.

Το πρωί της 29ης Οκτωβρίου 2020, στη Νίκαια (Γαλλία), ένας άγνωστος άντρας με ένα μαχαίρι επιτέθηκε σε ανθρώπους κοντά στην Καθολική Βασιλική της Νοτρ Νταμ, αποκεφαλίζοντας μια γυναίκα και τραυματίζοντας πολλές άλλες. Επί του παρόντος, είναι γνωστό για τρεις νεκρούς, αναφέρει το BFMTV.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν μέσα στη βασιλική, μια άλλη γυναίκα σκοτώθηκε από τον επιτιθέμενο στο απέναντι μπαρ, όπου προσπάθησε να κρυφτεί. Μεταξύ των θυμάτων είναι ένας φύλακας της εκκλησίας. Ο δήμαρχος της Νίκαιας, Christian Estrosi, χαρακτήρισε το  περιστατικό τρομοκρατική επίθεση και διέταξε το κλείσιμο όλων των εκκλησιών.

«Διέταξα να διατηρήσω επαφή με τους κληρικούς και άλλους θρησκευτικούς ηγέτες της πόλης μας, έτσι ώστε όλες οι εκκλησίες στην πόλη να παρακολουθούνται και να κλείνουν, όπως και άλλοι τόποι λατρείας » , δήλωσε ο Estrosi σε δημοσιογράφους, αναφέρει το TASS.

Ο δήμαρχος της Νίκαιας, Christian Estrosi, ο οποίος έφτασε στο σημείο του εγκλήματος, είπε ότι ο κρατούμενος "φώναξε" Allahu Akbar "ακόμη και όταν έλαβε ιατρική βοήθεια μετά τη σύλληψή του." Σύμφωνα με την Estrosi, «ο ισλαμικός φασισμός πρέπει να εξαλειφθεί με κάθε κόστος σε ολόκληρη τη χώρα». (σημείωμα του συντάκτη - πρώτα απ 'όλα, πρέπει να εξαλείψετε τον εβραϊκό φασισμό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ