Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ....



«Ανήκουν αυτοί οι περιτετμημένοι εις την φυλή των Ναφθαλείμ ή του Ησαχάρπολύ ολίγο με ενδιαφέρειαυτοί εν πάση περιπτώσει είναι οι πλέον λωποδύτες, οι οποίοι ρυπαίνουν την επιφάνεια της γης.» Βολταίρος


"Για το αν μας εχουν πειραξει οι Εβραιοι ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα, αλλα εγω εκεινο που επισημαινω ειναι οτι και μονο το να εχεις στην χωρα σου μια μειονοτητα η οποια ειναι ξενο σωμα σε καθε κοινωνια επι αιωνες λογω της θρησκειας της που τους θελει “εκλεκτους”, ειναι αξιο προσοχης και δεν πρεπει να περναει απαρατηρητο.
Βαζω στοιχημα οτι πολλοι απο οσους διαβασουν την τοποθετηση μου αυτη, θα με θεωρησουν ρατσιστη και θα εξακολουθησουν να θεωρουν απλως “αλλοθρησκους” αυτους που επι χιλιετιες πιστευουν οτι τους επελεξε ο Θεος.
Με το Ισραηλ σαν κρατος δεν εχω τιποτε. Κανει οτι χρειαζεται για να επιβιωσει, οπως ολα τα κρατη και το κανει καλα.
Το περιεργο ομως ειναι οτι ολες οι Εβραικες οργανωσεις που εχουν αυτην την αποψη για το κρατος του Ισραηλ, πιεζουν με ολες τους τις δυναμεις στην αντιθετη κατευθυνση για ολες τις αλλες χωρες. Ειναι λογικο να υποθετω οτι αφου ξερουν τι πρεπει να κανει το κρατος του Ισραηλ για να επιβιωσει και δεν θελουν να κανουν το ιδιο και οι χωρες στις οποιες κατοικουν, δεν θελουν οι χωρες αυτες να επιβιωσουν.
Για τους μουσουλμανους επισης γραφω στο σχολιο μου, οτι θεωρουν τους “απιστους” κατωτερους ανθρωπους.
Σημερα πολλοι φαινεται οτι νοσταλγησαν να τους φωναζουν “γκιαουρηδες” και να ειναι “ραγιαδες” στους “αφεντες” πιστους του Ισλαμ. Γιατι ισως ξεχασαν οτι στην Τουρκοκρατια δεν ηταν δουλοι οι Ελληνες και οι αλλοι λαοι των Τουρκων, αλλα οι χριστιανοι στους μουσουλμανους. Οποιος αλλαζε πιστη αλλαζε και ιδιοτητα.
Και παλι ομως θα πρεπει να παρατηρησω οτι η παγκοσμιοποιηση η οποια αφου καταστρεψε τις χωρες των μουσουλμανων, τωρα τους φορτωνει στην Ευρωπη, φαινεται να εχει στην ηγεσια της πολλους “περιουσιους”.
Ειναι αλλωστε γνωστο οτι αυτο ηταν το οραμα του πρωτου που προτεινε την ενωση της Ευρωπης το 1925 και σημερα το ιδρυμα του εχει βραβευσει μεταξυ αλλων των Γιουγκερ τον Ρομπαι και την Μερκελ, προφανως για την συμβολη τους στην πραγματωση του.
Στο βιβλίο του λοιπόν, ο Kalergi σημειώνει:
«O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων

Αν εσυ δεν βλεπεις αυτο το οραμα/εφιαλτη να γινεται πραγματικοτητα, εξακολουθησε να νομιζεις οτι οι Εβραιοι ειναι οι κατοικοι του Ισραηλ και αδιαφορησε για αυτους που κατοικουν στην Ευρωπη και τις ΗΠΑ.
Εμενα μου ειναι αδιαφορο το τι κανουν οι Εβραιοι στο Ισραηλ, αλλα με ενδιαφερει παρα πολυ τι κανουν στην Ελλαδα και στην Ευρωπη. 
Ισως δεν θα επρεπε να περναει απαρατηρητο οτι ολες οι Εβραικες οργανωσεις ειναι υπερ της παγκοσμιοποιησης την οποια μετα μανιας σπρωχνουν και οι συγκεκριμενοι πολιτικοι και στην ουσια απαιτει την παραδοση των χωρων στους διεθνεις τοκογλυφους τραπεζιτες, που κατα σατανικη συμπτωση ανηκουν στην ιδια φυλη
Παρε μερικα ονοματα απ αυτους
Rothschild, Rockefeller, Lloyds,Goldman, Sachs, Lehman, Lazards, Warburg, Schiff, Kuhn, Loeb, Gates, Morgan, Salomon Brothers, Bache & Co, Seligman, Soros 

Τα περισσοτερα κανουν μπαμ απο μονα τους. Οταν βαζεις το φιδι στον κορφο σου θα σε δαγκωσει οχι απο κακια αλλα απο την φυση των πραγματων.
Δεν φταιει το φιδι που επραξε κατα την φυση, αλλα εσυ που ησουν ανοητος παρα φυση.
Θα σου γραψω μονο ενα αποσπασμα απο
ποιημα του Βυρωνα για να δεις οτι δεν ειμαι ο μονος που θελει να σε τρελλανει, απλως εσυ δεν ακουσες ποτε τις φωνες οσων σε προειδοποιουν, οχι για τους κακους Εβραιους, αλλα για την ισχυ που εχουν αποκτησει οι τραπεζιτες τους.
Οι κατα τοπους κοινοτητες τους ειναι φυσικο να δρουν υποστηρικτικα, πολυ περισσοτερο που δεν ειναι ενας οποιοσδηποτε λαος, αλλα ενας λαος που κεντρικο σημειο της υπαρξης του ειναι η πιστη οτι ειναι εκλεκτος του Θεου.
Πόσο πλούσια είναι η Βρετανία
Όχι φυσικά σε ορυχεία, ή ειρήνη
ή αφθονία, καλαμπόκι ή λάδι ή κρασιά.
Ήταν ποτέ η χριστιανική γη τόσο
πλούσια σε εβραίους;
Όλες οι καταστάσεις.
Όλα τα πράγματα.
Όλες τις ηγεμονίες, αυτοί τις ελέγχουν.
Κάνουν ένα δάνειο «απ’ την Ινδία ως τον Πόλο»
με μεγάλη ταχύτητα.
Αυτοί τραπεζίτης – κτηματομεσίτης – Βαρώνος.
Βοηθούν την χρεοκοπία μας
τύραννοι για το συμφέρον τους…»   "
ΓΙΑΓΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Καθώς οι εβραίοι κυρήττουν τον σοσιαλισμό και τον ριζοσπαστισμό,θα κρατήσουν τις ρίζες τους και θα μείνουν ενωμένοι και αφού όλα τα πλούτη της Ευρώπης πάνε χαμενα, οι Τράπεζες των Εβραίων θα είναι ακόμη εκεί.»
Ντοστογιέφσκι


«Δέκα χιλιάδες χριστιανοί με αγαπώσι και ένας με μισεί. Χίλιοι Τούρκοι με αγαπώσι και ένας όχι τόσον. Χιλιάδες εβραίοι θέλουν τον θάνατό μου και ένας όχι…»
Κοσμάς ο Αιτωλός



«Των Ιουδαίων το προς ημάς μίσος, υπερβαίνει και αυτό το τουρκικό μίσος»
Αδαμάντιος Κοραής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ