Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Ω! ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...

2 σχόλια:

  1. Η Ελλαδα δεν χρειαζεται ουτε εξορκισμο,αλλα ουτε και τρομολαγνεια.
    Χρειαζεται εθνικιστικη αναγεννηση.
    Εθνικιστικη αναγεννηση,σε μια χωρα αριστεροκρατουμενη.Απο τις 29-8-1949,η Αριστερα(ΚΚΕ),δουλευε μεθοδικα,για να ελθει στην εξουσια,οταν καποιοι αλλοι(οπως εγραψα παλαιοτερα),εκεινη την εποχη ειχαν ως προτεραιοτητα,το να γνωριζουν τα...δωδεκα παιδια του Ιακωβ.
    Σε μια χωρα,στην οποια η Εκκλησια αναφερεται στην αιρεση του...εθνικισμου https://alopsis.gr/%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/,προωθωντας ουσιαστικα την εβραικη λογικη.
    Σε μια χωρα(και εναν λαο),στην οποια ο Αρχιεπισκοπος Κυπρου,ως γνησιος χατζηελληνας-τουρκορωμηος δηλωνει:Δεν ειμαστε Ελληνες,ο εθνισμος κανει κακο στην Ορθοδοξια.http://horsebackarcherygr.blogspot.com/2019/04/blog-post_11.html Ο,τι λεει με αλλον τροπο και το ΑΚΕΛ.
    Σε μια χωρα,στην οποια οι χατζηελληνες-τουρκορωμηοι θεολογοι υπεραμυνονται του Γενναδιου,ο οποιος δηλωνε:Ειμαι Χριστιανος,ως εκ τουτου,δεν δυναμαι να ειμαι Ελλην.
    Ξερεις τι θα σου απαντησουν;Οτι αναφεροταν στους "ειδωλολατρες".
    Δηλαδη το 1453,υπηρχαν ακομη "ειδωλολατρες";
    Εχεις καταλαβει οτι η Αριστερα δεν εχει αντιπαλο;Οτι η Δεξια παραταξη,ειναι εγκλωβισμενη στην κρυπτοδιεθνιστικη και ιουδαικη νοοτροπια της Εκκλησιας;
    Οσες φορες να ερθει στην Ελλαδα ο Βαρθολομαιος(Τουρκος δημοσιος υπαλληλος),αυτος δηλαδη που απεκαλεσε...ξεβρακωτους τους αγωνιστες του 1821,οι χαζοθεουσες θα πανε να του φιλησουν το χερι.
    Εν αντιθεσει με τους Καθολικους,που σιγα-σιγα αφυπνιζονται,οι δικοι μας,ζουν μεσα στην μακαριοτητα τους,γιατι ετσι βολευει τους εχθρους μας.Αντε και μερικες "προφητειες","σημεια των καιρων" και...βλακειες.
    ΥΓ.Ο γνωστος μας Ζαν Κοεν,απαντωντας σε μια απορια καποιου(αν το βρω θα το στειλω),γιατι το Ισραηλ ειναι τοσο ισχυρο,δηλωσε:Διοτι το 99,5% των Ισραηλινων ειναι Σιωνιστες.Και συμπληρωνω εγω προσωπικα:Διοτι εχουν την δικη τους θρησκεια εδω και χιλιετιες.Επι "ειδωλολατρειας" η Ελλαδα εκτεινοταν απο τον Ατλαντικο(μεσω αποικιων),εως τα Ιμαλαια(εκει την εφτασε ο Μ.Αλεξανδρος).Επι εβραιοχριστιανισμου(που προσπαθουμε να τον εξελληνισουμε με την Ελληνοορθοδοξια),ο Ελληνισμος συνεχως συρρικνωνεται εδαφικα.
    Καλη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ 2000 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ¨"ΕΙΝΑΙ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΕΠΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ Ο ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΚΡΑΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΑΡΑ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΗΡΑ...ΟΛΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ...ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ...ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΄21 ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ... Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΙΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ , ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΚΟΪΜ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ.

      Διαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ