Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...Η ΓΥΦΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ....ΠΑΝΤΟΥ , ΜΑ ΠΑΝΤΟΥ.....!!!!!


Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ


ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ...
ΠΟΛΗ ΣΑΡΑΒΑΛΟ!!!!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Οι Βουλγαροι ειναι Σλαυοι;
    Οχι,δεν ειναι.Αλλα λογω επιδρασεως του Σλαυισμου,πολιτισμικα ειναι Σλαυοι.
    Το ιδιο γινεται στην Ελλαδα.Απο τον πολεμο και μετα,σταματησε η ενεγερση νεοκλασσικων(Να ειναι καλα οι Βαυαροι,που τα εκτισαν τον 19ο αιωνα),και καθιερωθηκε η λογικη των γυφτων:Γυφτολαικα "ασματα",βρωμια(απαξιωση για το περιβαλλον),συμπεριφορα.
    Βαλε και την "μοντερνα-εκφυλισμενη" τεχνη(μερος της ειναι η αρχιτεκτονικη),και το αποτελεσμα ειναι αυτο.
    Κανε μια συγκριση με την Ευρωπη(που και αυτην την κτυπουν οι Μαρξιστες):Καθε εδαφικη επικρατεια,εχει τον Θυρεο της(πολη-επερχια-κομητεια κτλ).Οργανωμενο σχεδιο πολεως,διατηρηση Μεσαιωνικων καστρων και εκκλησιων κτλ.
    Φανταζεσαι,πως θα ηταν η Αθηνα(αλλα και οι αλλες "ομορφες" Ελληνικες πολεις),αν ηταν γεματη με δαση,παρκα κα νεοκλασσικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ , ΠΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ... ΑΛΛΑ ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΓΥΦΤΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ...ΤΟΣΗ ΑΝΑΡΧΗ ΔΟΜΗΣΗ...ΤΟΣΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΜΠΕΤΟΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ {ΕΓΩ ΤΙΣ ΛΕΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΕΣ } ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ....

      Διαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ