Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Ή Νέα Τάξη πού ελέγχει ΝΑΤΟ, Ο.Η.Ε., Ευρωπαϊκή Ένωση καί τό Βαθύ Κράτος τών ΗΠΑ οδηγούν «στρατιές» παράνομων μεταναστών πρός τίς ΗΠΑ – Μέ στρατό καί… πυρηνικά απειλεί ό Τραμπ...


.................................


..... Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, υποστηρίζει πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για να «σταματήσει η επίθεση» των χιλιάδων μεταναστών από την Ονδούρα που κατευθύνονται προς τις ΗΠΑ από το νότιο Μεξικό.
Τώρα μπορείτε να καταλάβετε για ποιόν λόγο ο Ν.Τραμπ απέσυρε τις ΗΠΑ από τη διμερή συνθήκη που είχε συναφθεί πριν από τριάντα και πλέον χρόνια και απαγόρευε ένα ευρύ φάσμα πυρηνικών όπλων και πυραύλων, προκαλώντας τις… προγραμματισμένες αντιδράσεις της Ρωσίας.
Η Εθνική Δεξιά διαμηνύει σε όλους τους τόνους πως άπαξ και δεν σταματήσουν οι προσπάθειες αποσταθεροποίησης των ΗΠΑ του Τραμπ, θα ξεκινήσουν στον πλανήτη πόλεμο, με συνεννόηση των δύο ηγετών Μόσχας και Ουάσινγκτον, προκειμένου να καταστρέψουν την όποια προοπτική παγκόσμιας διακυβέρνησης από το αντίπαλο δέος των αριστερόστροφων διεθνιστών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ