Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ BLACKROCK. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ!



Το γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει Έλληνας πλέον που να μην καταλαβαίνει το σκανδαλώδες της εκχώρησης της Αγροτικής στον εκπρόσωπο του τραπεζικού πασοκισμού. Η πληροφορία όμως που έχουμε αφορά την έκθεση της BlackRock που δολίως κρύβεται, ενώ θα έπρεπε να έχει κοινοποιηθεί τουλάχιστον στους πολιτικούς αρχηγούς που την έχουν ζητήσει μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Η έκθεση λοιπόν βάσει των δεικτών αξιολόγησης, φέρνει την Αγροτική Τράπεζα αμέσως μετά την Εθνική, πολύ μπροστά από οποιαδήποτε ιδιωτική τράπεζα. Εάν αυτή η έκθεση ερχόταν στο φως, καταλαβαίνετε ότι δεν θα τολμούσε καμμία κυβέρνηση να έκανε αυτό το ανοσιούργημα, αυτό το Εθνικό έγκλημα.

Δεν χρειάζονται ούτε καν εικασίες. Ο αρχιτέκτονας της κρίσης, κύριος Προβόπουλος με την συνενοχή του πολιτικού συστήματος τελεί μία εθνικά επιζήμια ενέργεια πο μπροστά της η υπόθεση της ΕΤΒΑ θα μοιάζει με παράνομο παρκάρισμα.

Είναι δεδομένο ότι ποντάρουν σε εθνικό χάος και αιματοκύλισμα της Ελληνικής κοινωνίας για να εξασφαλίσουν την ατιμωρησία τους. Δεν εξηγείται αλλιώς το θράσος τους. Το έγκλημα τους δεν έχει όρια.

 http://olympia.gr/

2 σχόλια:

  1. Η άγνωστη περιπέτεια του Ολυμπιονίκη μας στο τζούντο Ηλία Ηλιάδη.
    Μια πολύ δύσκολη προσωπική περιπέτεια του ολυμπιονίκη μας στο τζούντο Ηλία Ηλιάδη είδε το φως της δημοσιότητας εδώ και λίγες μέρες και έχει συνταράξει την ελληνική κοινωνία. Η περιπέτεια του αθλητή έλαβε χώρα κατά το 2002 όταν ο αθλητής ήταν ακόμα άγνωστος στο ελληνικό κοινό και η περήφανη ελληνική καρδιά του δεν τον άφηνε να την εκμυστηρευτεί όλα αυτά τα χρόνια ούτε στους πιο κοντινούς του ανθρώπους , έτσι ήρθε στη δημοσιότητα από αστυνομική πηγή.
    Για την ακρίβεια υπαστυνόμος που υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Ασπροπύργου όπου και έλαβε χώρα το συμβάν με τον πρωταθλητή μας είναι ο άνθρωπος κλειδί στην ιστορία Ηλιάδη. Το περιστατικό που συνέβη περίπου τον Γενάρη του 2002 ξεκινά με την προσαγωγή του αθλητή από ομάδα Ο.Π.Κ.Ε που περιπολούσε στη λεωφόρο ΝΑΤΟ. Οι αστυνομικοί είδαν τον ολυμπιονίκη καθώς πήγαινε για προπόνηση στα Άνω Λιόσια και τον προσήγαγαν ως λαθρομετανάστη λόγω του παρουσιαστικού του , ο ίδιος δεν μπορούσε να απαντήσει αφού δεν γνώριζε τη διάλεκτο που μιλούσαν ( ένας από το Αίγιο , ένας από Τρίκαλα , και ένας από Μεσολόγγι ) καθώς ο Ηλίας ως γνωστό μιλάει μόνο ποντιακά που κρατάνε από την γλώσσα των επών του Ομήρου , με αποτέλεσμα να τον προσάγουν και να παραμείνει στο κρατητήριο για 2 ημέρες.
    Ως εδώ θα ήταν μια ατυχής στιγμή για την ΕΛ.ΑΣ αλλά η συνέχεια ήταν εφιαλτική για τον πρωταθλητή μας, αφού πρώτα τον εξευτέλισαν για τα ρούχα της προπόνησης ( τζουντόκι ) που φορούσε , λέγοντάς του «βγήκες με το μπουρνούζι έξω μωρή; » στη συνέχεια τον έβαλαν να πει τον εθνικό ύμνο ανάποδα και όταν αυτός αρνήθηκε προσπάθησαν να του βάλουν τους ώμους να ακουμπήσουν κάτω για 25″ , κάτι που τελικά κατάφεραν με τη βοήθεια ενός πυροσβεστήρα τον όποιο και του έφεραν στο κεφάλι , μετά από αυτό περιχαρείς οι αστυνομικοί τον χλεύαζαν για το ιππόν που εχασε. Το μαρτύριο τέλειωσε μετά από 48 ώρες όταν επέτρεψαν στον κρατούμενο αθλητή να κάνει ένα τηλεφώνημα στον μεταφραστή του και έτσι η παρεξήγηση λύθηκε με τους αστυνομικούς να ζητούν ειλικρινά συγγνώμη από τον ολυμπιονίκη μας και με τον ίδιο να δείχνει κατανόηση και εθνική ομοψυχία . αφού τους είπε χαρακτηριστικά (όπως σημειώνει ο υπαστυνόμος αυτόπτης μάρτυρας) : «Δεν πειράζει παιδιά άλλωστε όλοι Έλληνες είμαστε » ή κάτι τέτοιο αφού κάποιες λέξεις δεν μεταφράζονται απευθείας στα ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περίεργο περιστατικό !!!!
    Πολύ περίεργο πραγματικά. Μα κανείς δεν του ζήτησε τά χαρτιά του; Την ταυτότητα; Κάτι τέλος πάντων πρίν τον αρχίσουν στο ξύλο; Έτσι κάνουν οι αστυνομικοί ; δίνουν πρώτα ξύλο και μετά σε ρωτάνε ποιος είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ