Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ , ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

Η πρώτη επιτυχία του ΝΙΜΙΤΣ. Πέτυχε με το "Καλημέρα" της Νέας Κυβέρνησης την κατάργηση του Υπουργείου Μακεδονίας & Θράκης!
Ελπίζουμε, στο "Καληνύχτα" της Κυβέρνησης GEORGE & FRIENDS, να μην έχουμε μπει σε περιπέτειες.Κατά τ΄ άλλα η κατάργηση της λέξης "ΕΘΝΙΚΗΣ" και ότι σηματοδοτεί από τo Υπουργείo Παιδείας, προσδιορίζει το στίγμα της νέας εποχής.

Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ
ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ερωτηθείς ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Γ. Καρατζαφέρης να σχολιάσει την ανάληψη της Πρωθυπουργίας από τον κ Γ. Παπανδρέου δήλωσε: «Η ιστορία επαναλαμβάνεται για τρίτη φορά. Το 1963 ο Καραμανλής ο Α΄ παρέδωσε στον Παπανδρέου τον Α΄. Το 1981 ο Καραμανλής ο Α΄ παρέδωσε στον Παπανδρέου τον Β΄ και τώρα ο Καραμανλής ο Β΄ παραδίδει στον Παπανδρέου τον Γ΄.Κατά τ΄ άλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοούν οι πρωτοκλασάτοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όταν λένε ότι περιμένουν τηλέφωνο από το HILTON για την υπουργοποίησή τους.Απ΄ ότι ξέρω ο κ. Παπανδρέου δεν μένει στο HILTON».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ