Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ...ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ...ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ...

«ΠΕΠΛΟ» ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕ – «ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

Απολύθηκε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ανταποκριτής στη Μόσχα Θανάσης Αυγερινός, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Στην ανάρτηση μάλιστα που έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος άφησε σαφείς αιχμές για «προεκλογική απόλυση» και αναρωτήθηκε αν ενόχλησε κάποιους υψηλά ιστάμενους. Αναλυτικά έγραψε: «Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μου επέδωσε προεκλογική καταγγελία σύμβασής μου. Δεν θέλουν ανταποκριτή στη Μόσχα; Ή κάποιους στα ψηλά ενοχλήσαμε;».

 Ο Θανάσης Αυγερινός υποστηρίζει ότι η διεύθυνση του πρακτορείου «έκοβε» συστηματικά κείμενα που έστελνε από τη Μόσχα, τα οποία προφανώς κρίθηκε ότι δεν ταίριαζαν με την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τη Ρωσία.

Ποιοι και γιατί τον απέλυσαν; Μήπως κάποιοι δεν θέλουν ανταποκριτή στη Ρωσία ή θέλουν να τοποθετήσουν δημοσιογράφο μαριονέτα ούτως ώστε να καλύπτει το ρεπορτάζ από τη Μόσχα σύμφωνα με τα θέλω της κυβέρνησης;
Μήπως ο Α. Τσίπρας και γενικά η εγχώρια ολιγαρχία θέλει να κόψει πλέον κάθε σχέση με την Ρωσία;
... συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ