Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Σίμον Πέρεζ : ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ είτε θα περάσει στην νέα εποχή, είτε θα μείνει πίσω και θα γίνει αληθινά φτωχός και ασήμαντος...Πόσο ποιό καθαρά νά σού τό πέι...Νέα Τάξη Πραγμάτων...!!!


Τάδε έφη Σίμον Πέρεζ για την ΝΤΠ / NWO:
1. Οι αλλαγές που συμβαίνουν στην Μέση Ανατολή είναι θετικό για το Ισραήλ (το είπε αβίαστα). Θα χρειαστεί μια μεταβατική περίοδος…
2. Όλες οι χώρες αλλάζουν γιατί ο κόσμος άλλαξε. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ είτε θα περάσει στην νέα εποχή, είτε θα μείνει πίσω και θα γίνει αληθινά φτωχός και ασήμαντος.

3. Οι κυβερνήσεις δεν ελέγχουν τις οικονομίες τους. Αντί για εθνική οικονομία έχουμε παγκόσμια οικονομία. Καμία χώρα δεν μπορεί να γλυτώσει από τις επιπτώσεις της παγκόσμιας οικονομίας και καμία χώρα δεν μπορεί να ελέγξει την παγκόσμια οικονομία. Αν θέλετε να συμμετέχετε σε αυτό πρέπει να ακολουθείτε τους νέους κανόνες οικονομίας που είναι παγκοσμιοποιημένοι, βασισμένοι στην επιστήμη, δημιουργικοί και δεκτικοί από τις προσδοκίες της νέας γενιάς.
4. Στην Ελλάδα το 80% της γης είναι άγονο και το 20% γόνιμο και μ’ αυτό μπορείτε να κάνετε πολλά, εισάγοντας καλλιέργειες υψηλής τεχνολογίας και συνδυάζοντας καλά φρούτα και λαχανικά με τα όμορφα νησιά σας.
Συμπεράσματα: Από το 1. καταλαβαίνουμε πως οι «αλλαγές» είναι προσχεδιασμένες και σκοπό έχουν αρχικά στην ένωση των Αράβων και τελικά στην Παγκόσμια διακυβέρνηση (ΝΤΠ) και ομογενοποίηση των ανθρώπων.
Στο 2. θέτει εκβιαστικό δίλλημα ή ψοφάς μόνος ή σε ψοφούμε παγκοσμιοποιημένα;;;
Από το 3. καταλαβαίνουμε πως ετοιμάζουν έλεγχο των πάντων μέσω επιστήμης (υγεία-φάρμακα-εμβόλια-νέες κατασκευασμένες ασθένειες, τροφή, καθημερινότητα, απειλές με νέα τηλεχειριζόμενα όπλα) και χρησιμοποιούν την ίδια την τεχνολογία για να προετοιμάσουν τους νέους και να τους κάνουν δεκτικούς σε αυτές τις αλλαγές.
Από το 4. καταλαβαίνουμε πως θέλει να αλλάξει η μορφή καλλιέργειας στην Ελλάδα και να αντικατασταθούν τα φρούτα, λαχανικά, κλπ με κατασκευασμένα και πατενταρισμένα είδη (το Ισραήλ έχει ειδίκευση σε αυτό… codex alimentarius).
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ