Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Η μεγάλη σύγκρουση Αθηναίων - Ατλάντων ...καί ή πιθανή επανάληψή της...

Πρόκειται για τη μεγάλη σύγκρουση Αθηναίων  - Ατλάντων...
   O στόλος των Αθηναίων με 13 πλοία διέρχεται  το Γιβραλτάρ και κινείται Β – ΒΔ στον Ατλαντικό ωκεανό.  Δεν αναφερόμαστε σε συμβατικά ξύλινα πλοία, αλλά μάλλον για τεχνολογίες  σαν την Αργώ.  Αυτό το σκάφος που περιγράφεται στην αργοναυτική εκστρατεία , ότι σταμάτησε πάνω από τα βράχια και οι ναύτες του έβλεπαν από κάτω τη Λιβύη (Αφρική).   Ανοικτά της σημερινής Κορνουάλης είδαν κάποιο φως.. 
       Ήταν βράδυ… Με το ξημέρωμα ένας τεράστιος στόλος – οι άτλαντες – επιτέθηκαν απροειδοποίητα στα 13 πλοία… Τα 12 καταστράφηκαν ολοσχερώς… Γλίτωσε μόνο η ναυαρχίδα, η ‘Πάρ-αλλος’ οδηγούμενη από την Αθηνά… Οχι τη θεά… Την ανθρώπινη Αθηνά, την κόρη του ανθρώπου Δια… της οικογένειας των Αθηναίων που λένε ότι  ήρθε από κάπου αλλού… Και δίδαξε τους εδώ γηγενείς… Στην πρώτη Αθήνα…Οχι τη σημερινή ..Αυτή που εμείς ξέρουμε είναι η τρίτη…
        Οι Αθηναίοι ετοίμασαν αμέσως τον αποικιακό στόλο τους που αριθμούσε άνω των 400 σκαφών (δεν γνωρίζουμε περί του αριθμού του μητροπολιτικού στόλου  που έμεινε στην Αθήνα σαν στρατηγική εφεδρεία). Οι άτλαντες κάνουν το λάθος να εισέλθουν στη Μεσόγειο. Εξω από τη Μασσαλία συγκρούσθηκαν οι 2 στόλοι Αθηναίων – ατλάντων.
       Οι Αθηναίοι καταστρέφουν ολοσχερώς τους άτλαντες..

  Ετσι μας θέλουν ...εν ύπνω βαθύ ...
     Οι νεοάτλαντες δε συγχώρεσαν ποτέ τους Αθηναίους...  Η νέα Ατλαντίδα, η άλλως βορειοατλαντική  - και νυν απλά και απροκάλυπτα Ατλαντική - συμμαχία (ΝΑΤΟ) , ποτέ δεν ξέχασε ούτε τους Αχαιούς , αλλά ούτε και  τους Αθηναίους... Διαβάστε τα προφητικά λόγια του Καλίμαχου..  Μου θύμισε έντονα το ΄΄χιλιάρμενο΄΄ στη γνωστή προφητεία του γέροντα Παίσιου...
         
  από   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ