Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΚυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΛΙ...!!! ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ;;;....!!!!!

1 σχόλιο:

 1. Παρακαλώ τους αγαπητούς κύριους της ιστοσελίδας και τους αγαπητούς αναγνώστες να μην εκθέτουν (ίσως ανεπανόρθωτα) τους ευλογημένους αγιορείτες γέροντες κ.α. όπως και τον ευλογημένο γέροντα π.Γαβριήλ και αναπαράγουν και μεταδίδουν διάφορες ψευτό "προφητείες" ορισμένων, ότι δήθεν τις είπε ο ευλογημένος γέροντας π. Γαβριήλ ενώ στην πραγματικότητα και μόλις τώρα πρόσφατα τις διέψευσε ότι προέρχονται αυτές οι ψευτό "προφητείες" από τον ίδιο τον γέροντα με επιστολή που έστειλε. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !

  Επιστολή του μοναχού Γαβριήλ: «Δεν προφητεύουμε, αλλά μεταφέρουμε τα λόγια των Αγίων»
  Σεπτέμβριος 16, 2015

  Επιστολή με την οποία βάζει τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με προφητείες και λόγια Αγίων της Εκκλησίας μας απέστειλε ο μοναχός Γαβριήλ από το Ιερό Κουτλουμουσιανό Κελλί του Οσίου Χριστοδούλου.
  Με τον τρόπο αυτό ο γέροντας απαντά σε ορισμένους που με περίεργα κίνητρα επιχειρούν να σπιλώσουν το Άγιον Όρος και τους ασκητές του.
  Η επιστολή του μοναχού Γαβριήλ αναφέρει:

  http://ekklisiaonline.gr/agiornea/item/5758-epistoli-tou-monaxoy-gavriil-den-profiteyoume-alla-metaferoume-ta-logia-ton-agion

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ