Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ:Το υποβρύχιο της Αποκάλυψης κατευθύνεται προς τη Συρία; Ναι λένε οι Ισραηλινοί!


ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ:Το υποβρύχιο της Αποκάλυψης κατευθύνεται προς τη Συρία; Ναι λένε οι Ισραηλινοί!
Είδηση σοκ μεταδίδει το Debka , λέγοντας πως το μεγαλύτερο υποβρύχιο στον κόσμο, το Dmitri Donskoy (TK-208), εκτοπίσματος στην επιφάνεια 24.000 τόνων και 48.000 τόνων υποβρυχίως, με Νατοϊκό κωδικό Τyphoon και εξοπλισμένο 20 διηπειρωτικούς πυραύλους Bulava (κωδικός NATO SS-N-30) έχει κατεύθυνση τη Συρία!
Κάθε πύραυλος έχει εμβέλεια 10.000 χλμ και μεταφέρει δέκα επανεισερχόμενα οχήματα, δηλαδή πυρηνικές κεφαλές των 150 κιλοτόνων η κάθε μία, (δηλαδή μπορεί να κτυπήσει μέχρι και 240 στόχους με 150 κιλοτόνους πυρηνική κεφαλή, επτά φορές ισχυρότερες από την βόμβα που κτύπησε την Χιροσίμα) και μπορεί να πλήξει σε 15' την Δυτική Ακτή των ΗΠΑ!
Το Ρωσικό υποβρύχιο της Αποκάλυψης απέπλευσε από την βάση στην πόλη Severodvinsk στις 4 Σεπτέμβρη, ακολουθείται από δυο άλλα ανθυποβρυχιακά σκάφη για να το προστατεύουν.
Η άφιξη τους αναμένεται στη Συρία σε δέκα ημέρες και θα ενισχύσει δραματικά τη ρωσική στρατιωτική ανάπτυξη στη περιοχή. Η πρωτοβουλία του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν να "εισάγει" πυρηνικά όπλα απέναντι από τις ακτές της Συρίας δείχνει την αποφασιστικότητα να στηρίξει τη Συρία και ταυτόχρονα να συντρίψει οποιονδήποτε αντιταχτεί ενώ δημιουργεί μια στρατιωτική δύναμη για εναέρια και ναυτική σύγκρουση με τις ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή!
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ