Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Λύσσα νά τούς φάει μέ αυτήν τήν κάρτα...Ακούστε τί υπόσχονται..."Λοταρία ακινήτων για όσους πληρώνουν με κάρτα"...!!!!


Λοταρία ακινήτων για όσους πληρώνουν με κάρτα

του Σπύρου Δημητρέλη
Το σχέδιο προβλέπει,  ότι για κάθε 500 ή 1.000 ευρώ δαπάνης με πλαστικό χρήμα οι φορολογούμενοι θα λαμβάνουν και έναν ηλεκτρονικό κλήρο. Στο τέλος κάθε έτους θα διενεργείται κλήρωση από το υπουργείο Οικονομικών με την οποία θα κληρώνονται ακίνητα, κατά κύριο λόγο κατοικίες. Πού θα βρίσκει τα ακίνητα το Δημόσιο;   {σ.Φ-Ε:Νά από πού ... "Οι φορολογούμενοι που δεν μπορούν να πληρώσουν θα μπορούν να εκχωρούν το ακίνητό τους στο Δημόσιο"}
Δύο σε ένα: και καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και διέξοδος για όσους δεν μπορούν να πληρώσουν τους φόρους τους. Αυτό προβλέπει πρόταση που έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Οικονομικών και αφορά την παροχή κινήτρων για τη χρήση πλαστικού χρήματος από τους φορολογουμένους προκειμένου να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή αλλά και, από την άλλη, να διευκολυνθούν μέσω της εκχώρησης ακινήτων στο Δημόσιο οι φορολογούμενοι που έχουν γονατίσει από τους φόρους και αντικειμενικά δεν μπορούν να τους πληρώσουν.
...
...συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ