Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ό ζωγράφος Νίκος Χατζηκυριάκος - Γκίκας καί...ή σχέση του μέ τούς εβραιόσπορους Ρότσιλντ...!!!

Ο Νίκος Χατζηκυριάκος Γκίκας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26 Φεβρουαρίου 1906. Πατέρας του ήταν ο καταγόμενος από τα Ψαρά αξιωματικός του Βασιλικού Ναυτικού Αλέξανδρος Χατζηκυριάκος. Μητέρα του η Ελένη Γκίκα, της γνωστής οικογένειας Γκίκα, η οποία είχε εγκατασταθεί στην Ύδρα. ..
Ο πατέρας, Αλέξανδρος Χατζηκυριάκος,  εννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου και καταγόταν από παλιά ναυτική οικογένεια των Ψαρών. Πατέρας του ήταν ο βιομήχανος Νικόλαος Χατζηκυριάκος και αδερφός του ο Ανδρέας Χατζηκυριάκος. Ό αδελφός του,  Ανδρέας Χατζηκυριάκος, υπήρξε συνιδρυτής της τσιμεντοβιομηχανίας «Τιτάν» καθώς και ιδιοκτήτης της «Ηρακλής». Έγινε πρόεδρος του Συνδέσμου των Ελλήνων Βιομηχάνων και Βιοτεχνών. Διετέλεσε μέλος διαφόρων Επιτροπών του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας. Εκλέχτηκε Βουλευτής Ψαρών και διετέλεσε υπουργός εθνικής οικονομίας στην Κυβέρνηση Ιωάννη Μεταξά το 1936.
Τώρα, ό  Αλέξανδρος Χατζηκυριάκος, ό πατέρας τού ζωγράφου, στήν κυβέρνηση Παπαναστασίου ανέλαβε το υπουργείο Ναυτικών.Τον Ιούνιο του 1925 μαζί με τον στρατηγό Θεόδωρο Πάγκαλο ανέτρεψαν την κυβέρνηση Ανδρέα Μιχαλακόπουλου εγκαθιδρύοντας δικτατορία ...Το 1932 διορίστηκε υπουργός επί των ναυτικών στην κυβέρνηση Τσαλδάρη, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι το 1935 .

Ο  Νίκος Χατζηκυριάκος Γκίκας λοιπόν , σπούδασε στό ελληνογαλλικό σχολείο  Λεόντειο Λύκειο . Το Λεόντειο Λύκειο διοικείται από την καθολική Μοναστική Κοινότητα των Μαριανών Αδελφών (Frères Maristes), μια κοινότητα αφιερωμένη στην εκπαίδευση των νέων.
Ιδρύθηκε το 1838 από τον καθολικό ιερέα Κωνσταντίνο Σαργολόγο, προς τιμή του Πάπα Λεόντος ΙΓ' που είχε βοηθήσει οικονομικά το σχολείο. {Φιλόλογος καθηγητής του Λεοντείου Λυκείου της Νέας Σμύρνης υπήρξε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β´.!!!}.
Γνωστοί Απόφοιτοι και τέως μαθητές ήταν 

...Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος
Κωστής Στεφανόπουλος, πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας
Πάνος Καμμένος, βουλευτής, υπουργός
Βασίλης Κικίλιας, βουλευτής
Γιώργος Κουμουτσάκος, βουλευτής
Αργύρης Ντινόπουλος, δημοσιογράφος, πρώην υπουργός
Αναστάσιος Πεπονής, πρώην υπουργός, πρώην βουλευτής
Μίμης Πλέσσας, συνθέτης
Θάνος Καλλίρης, συνθέτης και τραγουδιστής
Ανδρέας Βγενόπουλος, επιχειρηματίας...κ.α.
Ο Χατζηκυριάκος-Γκίκας ήταν παντρεμένος μέ τήν εβραία  Μπάρμπαρα Χάτσινσον, πρώην σύζυγος τού Ναθάνιελ Βίκτωρ Ρότσιλντ . 

Η Μπάρμπαρα Χάτσινσον μέ τόν Ναθάνιελ Βίκτωρ Ρότσιλντ είχε αποκτήσει τόν Τζέικομπ Ρότσιλντ, στόν οποίο ό Χατζηκυριάκος-Γκίκας τού άφησε τό σπίτι στήν Κέρκυρα...ΕΔΩ...τό γνωστό αυτό σπίτι πού κάνουνε διακοπές οί Ρότσιλντ καί γιά τό οποίο έγινε ή πρώτη Αποκρατικοποίηση του ΤΑΙΠΕΔ  τό 2013... ΕΔΩ !!! 
Έμμεσα εγγονός τού Χατζηκυριάκου-Γκίκα είναι ό  Ναθάνιελ Ρότσιλντ...ΕΔΩ... Σε ηλικία 35 ετών σήμερα ο νεαρός Ρότσιλντ είναι επικεφαλής ενός hedge fund με την επωνυμία Atticus Capital, που διαχειρίζεται ούτε λίγο ούτε πολύ 14 δισ. δολάρια. ΕΔΩ καί ΕΔΩ.

Φ-Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ