Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

To Εβραιόπουλο και οι «σπουδές» του

Βεβαίως έχει «ανθρώπινα δικαιώματα». Αυτά είναι μια σύφιλη που έχουν όλοι οι περιούσιοι. Και το αναρχοτροτσκιστικό κίνημα που θυμάται και το άλλο εβραιόπουλο τον Alex-Αξελ, που θα φέρει την «τέλεια καταιγίδα», που λέει και ο Πέτρος ο γαμίκουλας ο ελαφρώς γκέι.
Τα τέκνα του Π.Ψυχικού και της Εκάλης θυσία στην «περιούσια επανάσταση» κατά των ανθρώπων της βιοπάλης. Και η "Κυνοπραξία" «γονατίζει» μπροστά στην διεθνή της Νέας Υόρκης.
Ο Μπάμπης ανακοίνωσε ότι: «Βεβαίως κρατούμενοι με αυτήν την ιδιότητα θα πρέπει να τελειώνουν στις σπουδές τους, γι’ αυτό θα καταθέσουμε ρύθμιση όταν επιστρέψει από την Κίνα ο συναρμόδιος υπουργός κ. Λοβέρδος, για παρακολούθηση μαθημάτων δι’ αλληλογραφίας ή εξ αποστάσεως στα πρότυπα του Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Θα εξασφαλιστούν όλες οι υποδομές, ο φοιτητής-κρατούμενος θα διαβάζει στη φυλακή και θα δίνει εξετάσεις επί της εξεταστέας ύλης, αν έχει απορίες θα μπορεί να έρχεται σε επαφή με τους καθηγητές του τηλεφωνικά ή διά ζώσης, και να δίνει εξετάσεις σε ειδικό χώρο στις φυλακές με επιτηρητή καθηγητή, την ίδια ώρα που θα δίνουν εξετάσεις και οι συμφοιτητές του»!
Ο Μπάμπης ψάχνει και να βρει τους γονείς του παιδιού , «για να τους εξηγήσει τη νομοθετική πρωτοβουλία» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Το αμετανόητο και αιματοβαμμένο ραμολί των Δεκεμβριανών, έκανε την συνθεση για τα Νέα Δεκεμβριανά που ετοιμάζουν . ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ συνέχεια. ο εβραιόπουλο, «είναι και ο ίδιος θύμα της ίδιας σφαίρας που σκότωσε τον φίλο του», είπε και τα έδειξε όλα. Κατά τα λοιπά, «η απόρριψη του δίκαιου αιτήματος του Νίκου Ρωμανού μας θέτει όλους προ των ευθυνών μας. Η σιωπή δεν είναι πλέον απλώς συνενοχή, αλλά συνιστά η ίδια έγκλημα, αφού απειλείται άμεσα η ζωή ενός ανθρώπου», είπε ο αιμοσταγής εγκληματίας των Δεκεμβριανών του ΣΥΡΙΖΑ.


ΥΓ.Τα «επαναστατικά μαθήματα» με αλληλογραφία τα πήρε;
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ