Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Μήπως πρέπει νά τό ξανασκεφτούν κάποιοι αυτό; "Τελικά, μήπως ο ΕΒΡΑΙΟΣ εγγονός του Νάσιουτζικ ήταν αυτός που ΟΔΗΓΗΣΕ τον Αλέξη Γρηγορόπουλο σε μια ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΕΝΕΔΡΑ;"


 Από  "Νυχτοβάτη" διαβάζουμε:

  Τελικά, μήπως ο ΕΒΡΑΙΟΣ εγγονός του Νάσιουτζικ ήταν αυτός που ΟΔΗΓΗΣΕ τον Αλέξη Γρηγορόπουλο σε μια ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΕΝΕΔΡΑ;

Την προσοχή σας για λίγο (μία ερώτηση που ΔΕΝ έχει υποβάλει - ή ίσως ΔΕΝ έχει σκεφθεί - ΚΑΝΕΙΣ): Τελικά, μήπως ο ΕΒΡΑΙΟΣ εγγονός του Νάσιουτζικ ήταν αυτός που ΟΔΗΓΗΣΕ τον Αλέξη Γρηγορόπουλο σε μια ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΕΝΕΔΡΑ; Ποιοι... «διαχειρίζονται» τον Νικολάκη εδώ και 4,5 - 5 χρόνια; Ή και πολύ περισσότερα (και ΔΕΝ είναι απλά... «τρελλοί»). Ο νοών νοείτω...

Τελικά, μήπως ο ΕΒΡΑΙΟΣ εγγονός του Νάσιουτζικ ήταν αυτός που ΟΔΗΓΗΣΕ τον Αλέξη Γρηγορόπουλο σε μια ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΕΝΕΔΡΑ; Ποιοι... «διαχειρίζονται» τον Νικολάκη εδώ και 4,5 - 5 χρόνια; Ή και πολύ περισσότερα (και ΔΕΝ είναι απλά... «τρελλοί»). Ο νοών νοείτω...

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ

«ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ»

ΟΛΟΙ ΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ (Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ... «ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ») ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑ. ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ (ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ) ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ. ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ, Ε, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΕΣ... ΑΠΟΡΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ!

ΝΙΚΟΣ και ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΡΩΜΑΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ... ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ...!!!

 
Ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό στοχείο προκύπτει από την σύλληψη των τεσσάρων νεαρών, πού είναι οι δράστες της διπλής ληστείας που έγινε σε Τράπεζες, στο Βελβενδό, εκ των οποίων οι δύο καταζητούνταν για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Ένας από τους συλληφθέντες και συγκεκριμένα ο Ρωμανός Νικόλαος του Γεωργίου και της Παυλίνας - Μαρίας, ήταν φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου που μάλιστα ήταν μαζί του και παρών το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του.


 Και βέβαια ο συλληφθείς αφού ήταν παρών, είχε κληθεί στη δίκη των δύο Αστυνομικών για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου ως βασικός μάρτυρας, αλλά τελικά δεν ΤΌΛΜΗΣΕ να πάει να καταθέσει υπέρ του φίλου...!!!!
Από τότε τα ίχνη του χάθηκαν, μέχρι την Παρασκεύη που συνελήφθη στο Βελβεντό.
 Προσέξτε όμως τι συνέβη στη δίκη των δύο Αστυνομικών γιά την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου:
Διαβάζουμε από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
 Δεν προσήλθε στο δικαστήριο της Άμφισσας ο ανήλικος βασικός μάρτυρας στη δίκη για τη δολοφονία του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου. 
 Ο πατέρας του δήλωσε ότι ο ανήλικος έφυγε από το σπίτι τις βραδυνές ώρες χθες και έκτοτε δεν είχε καμιά επαφή μαζί του. Από την πλευρά του, ο εισαγγελέας της έδρας επιβεβαίωσε ότι επιδεικνύει απείθεια προς το δικαστήριο και ζήτησε τη βίαιη προσαγωγή του. 
 Χαρακτήρισε δε, τη συμμετοχή του στην αποδεικτική διαδικασία τόσο σημαντική "που δεν νοείται περάτωση χωρίς να καταθέσει".
 Το δικαστήριο διέταξε τη βίαιη προσαγωγή του μάρτυρα και διαβιβάζει τα αντίγραφα των πρακτικών στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθήνας για να διερευνήσει εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα για τα οποία ζήτησε την ποινική του δίωξη η υπεράσπιση.
 Η πολιτική αγωγή που αποτελείται από τους (Νίκο και Ζωή Κωνσταντοπούλου) ανέφερε ότι "όλοι επιθυμούμε να προσέλθει" ενώ απηύθυνε έκκληση να μην διαταραχθεί η διαδικασία με τη βίαιη προσαγωγή του εάν υπάρχει η δυνατότητα να προσέλθει οικειοθελώς.
 Στην αντίπερα όχθη, ο συνήγορος Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του "επικίνδυνου εφήβου που χρησιμοποιεί βόμβες και μολότοφ". 
 Όπως τόνισε, πρέπει "όχι μόνο να προσαχθεί βιαίως" αλλά και να "ασκηθεί δίωξη για απείθεια στο μάρτυρα και στους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου".
 Οι αναφορές του Αλέξη Κούγια προκάλεσαν την έκρηξη του Νίκου Κωνσταντόπουλου.
  "Τι ειναι αυτά που λέγονται; Πρέπει να κρεμάσουμε στο Σύνταγμα τους γονείς τους;" είπε ο Ν. Κωνσταντόπουλος σε μια αποστροφή του λόγου του.
 Τόνισε επίσης ότι είναι τακτική της υπεράσπισης να... τρομοκρατεί μάρτυρες εξαπολύοντας κατηγορίες σε βάρος τους...!!!
 Επιπλέον, στηλίτευσε τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης ότι ο ανήλικος επιτέθηκε στους κατηγορούμενους - οι οποίοι αρχικά δεν είχαν ισχυριστεί κάτι τέτοιο αλλά το πράττουν τώρα - και ζήτησε από το δικαστήριο.... "να μην ανεχθεί άλλο τέτοιου είδους απόπειρες χειραγώγησης"...!!!
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ