Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Την παράταση μέχρι και τον Ιούνιο του 2015, για την κύρια κατοικία από τους πλειστηριασμούς εξετάζει η κυβέρνηση.

Την παράταση μέχρι και τον Ιούνιο του 2015, των διατάξεων του νόμου που προστατεύει, υπό προϋποθέσεις, την κύρια κατοικία από τους πλειστηριασμούς εξετάζει η κυβέρνηση.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Η», το Μέγαρο Μαξίμου δεν αποκλείει τελικά το ενδεχόμενο να δώσει στο άρθρο 2 του νόμου 4224/2013 διάρκεια ζωής άλλους έξι μήνες και συγκεκριμένα από την 1η Ιανουαρίου του 2015, παρά τις διαβεβαιώσεις των τραπεζών πως δεν θα βγάλουν στο... σφυρί καμία κατοικία. Σχετικές δηλώσεις είχε κάνει στις 11 Νοεμβρίου ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας μετά το τέλος ευρείας σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό και με τη συμμετοχή των Ευάγγ. Βενιζέλου, Γκίκα Χαρδούβελη, Κ. Σκρέκα και τους επικεφαλής των τεσσάρων συστημικών τραπεζών (Πειραιώς, Εθνική, Alpha Bank και Eurobank). Τότε ο κ. Σάλλας είχε δηλώσει: «Οι τράπεζες σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να φορτωθούν χαρτοφυλάκιο των 100, των 50, των 70 χιλιάδων και κατά συνέπεια νομίζω ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα ούτε αντιμετωπίζεται από τη δική μας πλευρά, θέμα πλειστηριασμών, σε αυτή τη φάση».
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ