Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Τσίπρας: "Περάστε Πολυχρονεμένε μου Πασά, όλα δικά σας" !!!

ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ! ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ! ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !!!



Το κεφάλι σκυμμένο,απόδειξη υποταγής,προσκυνήματος στον αφέντη. Το χέρι απλωμένο προς την κατεύθυνση του : "Περάστε Πολυχρονεμένε μου Πασά, όλα δικά σας" !!!

Τέτοια κατάντια, τέτοια υποταγή ούτε να είμαστε τίποτα κακομοίρηδες
ζητιάνοι,δούλοι,υποτακτικοί χειρίστου είδους στα βάθη της Αφρικής του περασμένου αιώνα !!! 

Σ'αυτή την χώρα που πέρασε τα μύρια όσα επί 400 χρόνια οθωμανικής σκλαβιἀς, σ'αυτή την χώρα που περήφανοι Έλληνες έδωσαν μέχρι και την ζωή τους να αποτινάξουν τον τούρκο από τον σβέρκο τους, έρχονται οι μπάσταρδοι πολιτικάντηδες να πέσουν στα τέσσερα και να προσκυνήσουν τον νεοθωμανό, τον τουρκαλά που έχει το θράσος ( επειδή γνωρίζει με τι δουλικά έχει να κάνει, με τι σόι κλανιάρηδες υποτακτικούς) να έρχεται επισκέπτης και να κάνει αυτός κουμάντο ποιόν θα δει, που θα τον συναντήσει και κυρίως τι θα πει με ύφος ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ !!! 

Καλά να πάθουμε τέτοιοι ρεζίληδες που είμαστε, τέτοιοι ΑΧΡΗΣΤΟΙ που πάμε και ψηφίζουμε σαν εκείνα τα φοβισμένα ανθρωπίδια που το μόνο που τους νοιάζει είναι να μπαίνει στο σπίτι ένα πιάτο φαΐ και μέχρι εκεί ! !  ! 

Καλά να πάθουμε που ενώ καθόμαστε και παρακολουθούμε τα παρακρατικά απλυταριά να καίνε τις περιουσίες του κοσμάκη ( αντί να πάνε να κάψουν τις βιλάρες των δοσιλόγων προδοτών) οι εξουσιαστές ( αυτούς που τάχα μάχονται οι "αγωνιστές" αναρχικοί ) περνούν τους προϋπολογισμούς και τα νέα μνημόνια χωρίς να πάρουμε χαμπάρι ! Αλλά κυρίως ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ και ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ στον βρωμότουρκο που ήρθε, μίλησε, ΝΙΚΗΣΕ !!! 

Άχ, μας τελειώσανε πια οι ήρωες, μας τελειώσανε και οι Έλληνες !
Όλοι ; Ε,όχι και όλοι ! 

Μόνον η Χρυσή Αυγή στάθηκε και ΠΑΛΙ πιστή στις ιδέες που πιστεύει ! Μόνον η Χρυσή Αυγή έριξε στα μούτρα του βρωμότουρκου,του θρασύτατου σκυλιού,το : ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ! 
Μόνον οι Χρυσαυγίτες ! Και το πολιτικό κατεστημένο επειδή το γνώριζε πολύ καλά αυτό,φρόντισε να αστυνομεύσει ακόμα μια φορά τον Λαϊκό Σύνδεσμο.Να τους αποκλείσει με ισχυρές δυνάμεις μήπως και οι διαμαρτυρίες του κόσμου που θα μαζεύοταν,θα δυσαρεστούσαν τον αφέντη και θα του έδιναν λάθος εντύπωση.Το στόμα όμως δεν τους το έκλεισαν.Ούτε το πανό που "έφαγε" στην μάπα (στα Τουρκικά) ο Νταβού εφέντης : ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ !! 
Να γιατί έχουν μαντρώσει τη Χρυσή Αυγή στα μπουντρούμια ! Να γιατί οι υποτακτικοί νέοι Μαυροκορδάτοι και Κωλέττηδες φυλακίζουν τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ !
Γιατί οι Έλληνες δεν πρέπει να σηκώσουν κεφάλι ! Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν καλά οτι δεν ελευθερώθηκαν ΠΟΤΕ και ούτε πρόκειται να τους αφήσουν να το κάνουν !
Θα γίνει όμως το δικό τους ; Θα επιτύχουν την τέλεια παράδοση της χώρας και του πλούτου της στα χέρια των αρπακτικών του πλανήτη ; Για να δούμε...
Συνέλληνες,ο αγώνας για την λευτεριά δεν έχει σταματήσει ΠΟΤΕ  ! Έχουμε ΠΟΛΕΜΟ αδέρφια,και πόλεμο με εσωτερικό εχθρό το κατεστημένο εναντίον μας ! Καταλάβετέ το πρίν είναι πολύ αργά...


Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους !

1 σχόλιο:

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ