Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΙΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΓΙΑ "ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ"

Συγκλονιστική πρόρρηση του Αγίου Πορφύριου από το 1991 για την σημερινή ανώμαλη εποχή
Σε δύσκολες και ανώμαλες αποχές όπως η σημερινή ο απλός λαός προστρέχει στις προρρήσεις των Αγίων και των φωτισμένων Γερόντων της Ορθοδοξίας, και κατάυτό το τρόπο μία πρόρηση του Αγιου Πορφύριου το 1991 η οποία έχει καταγραφεί από τους υποτακτικούς του στο Αγιο Ορος, ήρθε στην δημοσιότητα (πρώτη δημοσίευση στο έγκυρο agioreitikovima.gr), στην οποία ο Αγιος προβλέπει με ακρίβεια τα σημερινά γεγονότα και μιλάει για "Επέμβαση του Στρατού προκειμένου για επιβάλλει την τάξη και να μην επικρατήσει αναρχία στην χώρα"!



Σε συνομιλία που μεταφέρουν οι συνεργάτες της ιστοσελίδας ένας από τους δύο υποτακτικούς του Αγιου Πορφύριου αποκαλύπτει ότι "Για όλα αυτά που ζούμε σήμερα και πώς θα εξελιχθούν, τα είχε πει ο Αγιος Πορφύριος".
Πότε; Ο Άγιος έφυγε για το Άγιον Όρος το 1991 οπότε αυτά ειπώθηκαν στον υποτακτικό του (γέροντα του πατρός ο οποίος κάνει την διήγηση) το αργότερο τον Νοέμβριο του 1991 (2 Δεκεμβρίου εκοιμήθη). Άρα η πρόρρηση του Αγ. Πορφυρίου προηγείται της προρρήσεως του Αγ. γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού.
Είπε ο Άγιος Πορφύριος:
1. Θα γίνει κάποια Πολιτειακή Εκτροπή
2 Η Πολιτειακή Εκτροπή θα έχει σαν συνέπεια μεγάλη κοινωνική αναστάτωση.
3. Ταυτόχρονα με την κοινωνική αναστάτωση θα υπάρξει οικονομική ανέχεια και πείνα η οποία θα δημιουργήσει έκτροπα.
4. Θα επέμβει ο στρατός για να αποκαταστήσει την τάξη και την ηρεμία στην χώρα.
(Στο σημείο αυτό ο υποτακτικός του Αγίου και γέροντας του πατρός που διηγείται τα γεγονόταν, διέκοψε τον Άγιο Πορφύριο δυσανασχετώντας.
-Ωχ γέροντα πάλι δικτατορία θα έχουμε;
Ο άγιος γέρων Πορφύριος όμως τον καθησύχασε: "Όχι, δεν θα γίνει χούντα, απλώς ο στρατός θα επιβάλλει την τάξη για να μην επικρατήσει αναρχία στην χώρα"!
5. Ο στρατός θα παραδώσει δώσει ειρηνικά την εξουσία σε πατριωτική Κυβέρνηση.
Η πρόρρηση αυτή του αγ. Γέροντος συμφωνεί με την πρόρρηση του αγ. γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού όπου η Πολιτειακή Εκτροπή αποκαλείται Πολιτειακή Ανωμαλία και η Κοινωνική αναστάτωση εξηγείται διά της κατάρρευσης του κοινωνικού ιστού, τις επολύσεις την ανεργία κλπ.
Με δεδομένο ότι βιώνουμε μια εποχή με πολιτειακή ανωμαλία (πρώτη φορά μέσα στα Χριστούγεννα επιχειρείται να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και αυτό από μόνο του κατά τα χριστιανικά ειωθότα αποτελεί "ανωμαλία", και ήδη υπάρχει οικονομική ανέχεια και πείνα με τα έκτροπα πολύ πρόσφατα, το ερώτημα είναι αν ακολουθεί με κάποιο τρόπο "η επέμβαση του Στρατού για την αποκατάσταση της τάξης και η παράδοση της εξουσσίας σε μία πατριωτική κυβέρνηση".
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ