Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

EΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ! ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΦΥΓΑΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΓΕΛΟΛΟΪ ΤΟΥ! ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ "ΜΟΔΙΑΝΟ ΡΩΣΣΩΝΗΣ ΑΕ" ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν παραπέμπονται τα ξαδέλφια του Ελένη Παπακωνσταντίνου, ο σύζυγός της Συμέων Σικιαρίδης, και ο Ανδρέας Ρωσσώνης που αρχικά βαρυνόντουσαν με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στη νόθευση δημοσίου εγγράφου που διέπραξε ο πρώην υπουργός Οικονομικών!
Δηλαδή, ο Παπακωνσταντίνου διέγραψε τους «καθ’ όλα…νόμιμους συγγενείς του» με αποτέλεσμα το κατηγορητήριο να μην περιλαμβάνει κακουργηματική απιστία και παράβαση καθήκοντος!
Αντίθετα, περιλαμβάνει τα αδικήματα της νόθευσης δημοσίου εγγράφου και της απόπειρας απιστίας.
Φαρσοκωμωδία δηλαδή.
Η μεθόδευση αυτή αποτελεί ύβρι στο πολίτευμα και αποδεικνύει πως εάν δεν υπήρχε ο ηρωϊκός εισαγγελέας Πεπόνης, ο Παπακωνσταντίνου τώρα θα γυρνούσε την υφήλιο ως «σωτήρας» παρέα με τον εγκληματία Παπανδρέου.


olympia
από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ