Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

Να μιμηθούμε αίφνης τα χριστιανόπουλα της Αγγλίας. Να μας ζήσει η Ευρώπη χωρίς Πνεύμα Θεού!

Απίστευτα δεδομένα εξάγωνται από έρευνα στην Βρετανία για τα Χριστούγεννα και δέιχνουν το ξεπεσμό της κοινωνίας, μιας κοινωνίας που για πολλούς στην Ελλάδα είναι το επίπεδο που πρέπει να φτάσουμε!

Σύμφωνα με νέα μελέτη, που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.000 παιδιών, στο βρετανικό εμπορικό κέντρο Brent Cross, ένα στα πέντε παιδιά πιστεύει ότι ο Ιησούς Χριστός είναι… ποδοσφαιριστής της Τσέλσι!

Επιπλέον, σύμφωνα με την έρευνα, το 52% των παιδιών, ηλικίας 5 έως 12 ετών, θεωρούν πως ανήμερα της 25ης Δεκεμβρίου γιορτάζουμε τα γενέθλια του Αη-Βασίλη!

Η ιστορία της γέννησης φαίνεται να προκαλεί σύγχυση στα περισσότερα παιδιά, καθώς το 35% πιστεύει ότι ο Ιησούς γεννήθηκε στο Νότιο Πόλο, ενώ το 27% ισχυρίζεται πως η μητέρα του Ιησού τον γέννησε μέσα σε μία εκκλησία.

Εν τω μεταξύ, το 10% πιστεύει ότι ο Ρούντολφ το ελαφάκι βρισκόταν μέσα στο στάβλο τη στιγμή της γέννησης του Θεανθρώπου.

Όπως αποκαλύπτει η έρευνα τα παιδιά έχουν μπερδέψει την πραγματική έννοια των Χριστουγέννων, με το να έχουν μάθει -απλώς- να περιμένουν δώρα από τον Αη-Βασίλη… Δηλαδή μια γιορτή απόλυτης κατανάλωσης και φιλήδονης προσμονής παιχνιδιών.

Το 25% πιστεύει ότι οι βοσκοί βρήκαν τη φάτνη με τη χρήση Google Maps, ενώ το 15% θεωρεί πως οι Μάγοι με τα Δώρα του έδωσαν ως δώρο μια τιάρα, ένα ραβδί και φτερά! Ό,τι σκουπίδια βλέπουν από την ΤΒ.

Ανάμεσα σε εκείνους που δεν πιστεύουν ότι ο Ιησούς είναι παίκτης της Τσέλσι -και μάλιστα επιθετικός- θεωρούν πως είναι αστροναύτης ή παίκτης στο X-Factor.

Να μας ζήσει η Ευρώπη της διάλυσης και της σύγχυσης. Η Ευρώπη της αδιαφορίας για το Θεό και της παράκρουσης για άμεση ικανοποίηση του Εγώ. Η Ευρώπη της χρησιμοθηρίας και της πνευματικής έκπτωσης. Αξίζει να ζούμε σε μια τέτοια βάρβαρη ζούγκλα.

Είμαστε σίγουροι ότι κάποια εβραιάκια χωμένα στα Yeshivas ανά τον κόσμο, θα περιπαίζουν τα χριστιανόπουλα της Ευρώπης και τον Χριστό που πιστεύουν, χαμογελώντας μαζί με τους γονείς τους ειρωνικά και σαρκαστικά. Απόλυτα ικανοποιημένα γιατί ο Ευρωπαίος έγινε ένα άθυρμα της φιληδονίας του και της πνευματικής του έκπτωσης.

Από το τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 
από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ