Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Πόσο κοντά είναι ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος;Εφιαλτικά σενάρια : Η Ουκρανία θα γίνει μια στρατιωτική βάση των ΗΠΑ και μια αποικία της Γερμανίας

“Αν ό πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα θά πάθετε. Αν πιαστεί από πάνω θά καταστραφείτε” έλεγε ο Πατροκοσμάς 250 χρόνια πριν. Ο πόλεμος από κάτω πιάστηκε πολλές φορές (Λιβύη, Συρία) χωρίς να έχουμε μια γενική ανάφλεξη.
Αν όμως τώρα ξεκινήσει ένας εμφύλιος στην Ουκρανία, με στόχο την εισβολή των Δυτικών και κυρίως των Αμερικανών στην “αυλή” της Ρωσίας, ώστε να θέσουν την Μόσχα στο πυρηνικό “στόχαστρο” (αυτός είναι ο στόχος), και λόγω της εγγύτητας να μην υπάρχει χρόνος αντίδρασης, μπορεί να οδηγηθούμε όντως σε μια παγκόσμια σύρραξη.
 ΕΚΤΑΚΤΟ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
 Σύμφωνα με σενάρια που παρουσιάζονται από την αμερικανική ιστοσελίδα informationclearinghouse.info, η Ουκρανία πρόκειται να γίνει μια τεράστια στρατιωτική βάση των ΗΠΑ, και μια αποικία της Γερμανίας, σύμφωνα με τα σχέδια της συμμαχίας , να «καθαρίσει» τα νότιο-ανατολικά της χώρας, απειλώντας το καθεστώς του Κιέβου που είναι αδρανές ...Η δημοσίευση σημειώνει ότι, η κύρια αποστολή του ΝΑΤΟ είναι πλέον η «μεταμόρφωση της Ουκρανίας σε μια γιγαντιαία στρατιωτική βάση των ΗΠΑ». Επιπλέον, η χώρα θα γίνει μια «νέα αποικία» του Βερολίνου , η οποία θα προμηθεύει με πρώτες ύλες και δημητριακά την Γερμανία , και θα αποτελεί μια ακόμη αγορά για τα γερμανικά προϊόντα...Εντωμεταξύ , οι δυτικές χώρες άρχισαν μια εκτεταμένη εκστρατεία ενημέρωσης για τον σκοπό αυτόν . Σχεδόν κάθε μέρα, αναφέρουν «εισβολή» των ρωσικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας , αλλά σε άλλες χώρες, όπως η Σουηδία που πρόσφατα διοργάνωσε το «κυνήγι» ενός υποθετικού «ρωσικού» υποβρυχίου. Η Πολωνία απέλασε ρώσους «κατάσκοπους», χωρίς την παραμικρή απόδειξη των δραστηριοτήτων κατασκοπείας τους. Και το ΝΑΤΟ διεξάγει προκλητικές ασκήσεις κοντά στα σύνορα της Ρωσίας, σε μεγάλους αριθμούς , άρματα μάχης και εξοπλισμό...Οι χώρες του ΝΑΤΟ έχουν αποφασίσει να συντρίψουν τα νοτιο-ανατολικά της χώρας, και να ξεκινήσουν έναν οικονομικό πόλεμο με την Ρωσία. Η Γερμανία και η Γαλλία λαμβάνουν επίσης μέρος σε αυτό, παρά τις διαμαρτυρίες των λαών τους, σημειώνει η εφημερίδα.
όλο τό άρθρο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ