Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Τσίπρας :Αυτή η γλάστρα έχει συναντηθεί με όλους τους απατεώνες της Γης


Για το κάλο του Κομμουνιστικού κρατιδίου της σιωνιστικής Ευρώπης!! Στις 11.00 το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τη Γιάννα Αγγελοπούλου.
Η Γιάννα Αγγελοπούλου θα ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα για το συνέδριο του Clinton Global Initiative (CGI) που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον ερχόμενο Ιούνιο και στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχει ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλιντον.
Η Γιάννα Αγγελοπούλου, ως μέλος του CGI, ανέλαβε την πρωτοβουλία της πραγματοποίησης του συνεδρίου CGI Mediterranean στην Αθήνα.
Το συγκεκριμένο συνέδριο, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, θα έχει ως στόχο να «συνδέσει ηγέτες από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα από πολλές χώρες του κόσμου που θα συζητήσουν για τις πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου». 

ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ