Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΑΜΦΙΠΟΛΗ:Μέσα στο λόφο βρίσκεται κυριολεκτικά θαμμένος ένας λαβύρινθος οικοδομημάτων...Aνακαλύφθηκαν καί ανθρώπινες παραστάσεις .

"Aνακαλύφθηκαν ανθρώπινες παραστάσεις στα επιστύλια και αναζητούνται και άλλα οικοδομήματα" όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας. Το δεύτερο σκέλος της δήλωσης είναι ίσως μείζονος σημασίας, καθώς εδώ και καιρό λέμε ότι το ταφικό μνημείο είναι πολή μικρό για τον συνολικό όγκο του Τύμβου Καστά. 
Μάλιστα οι γεωφυσικές έρευνες δείχνουν ότι μέσα στο λόφο βρίσκεται κυριολεκτικά θαμμένος ένας λαβύρινθος οικοδομημάτων
Αυτό σημαινει ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο ως προς την συγκεκριμένη ανασκαφή, και η πιθανότητα να κρύβει ιδιαίτερες ανακαλύψεις είναι αυξημένη. Αυτό που τώρα θα πρέπει να μας ξεκαθαρίσει το YΠ.ΠΟ είναι τι ακριβώς αναπαρίσταται στις ανθρώπινες παραστάσεις. Πάντως προκαλεί εντύπωση το γεγονος ότι αποκαλύφθηκαν τώρα. Τόσο καιρό δεν τις είχαν δει;...ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ