Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ;;ΕΚΤΑΚΤΟ...!! Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ... ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ...!!!



ΣΤΙΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ... ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΝΕΤΕ ΣΧΟΙΝΙ ΚΟΡΔΟΝΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. {θά προλάβουν ή θα τούς προλάβουν τά γεγονότα τής 19 Νοεμβρίου;}ΟΣΕΣ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΟΣΗ ΟΣΦΥΚΑΜΨΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΔΗΞΕΙ... ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΝΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ:

Σε μια εξαιρετικά «λεπτή» περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, συγκαλείται όπως έγινε σήμερα γνωστό, στην Αθήνα, το 3ο τακτικό ετήσιο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας μεταξύ των κυβερνήσεων της Ελλάδας και της Τουρκίας, υπό την προεδρία των πρωθυπουργών, Αντώνη Σαμαρά και Αχμέτ Νταβούτογλου.

Το Συμβούλιο θα συγκληθεί στην ελληνική πρωτεύουσα στις 5-6 Δεκεμβρίου και σε αυτό εκτιμάται, σύμφωνα με μια πρώτη «ανάγνωση», ότι θα γίνει μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ