Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Ο Ebola είναι ένα παράσιτο που μεταδίδεται με τους εμβολιασμούς του Ερυθρού Σταυρού!!!



«Ο κόσμος στην Ευρώπη και την Αμερική θα πρέπει να είναι ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει στη Δυτική Αφρική», γράφει η Kwame Νανά από την Γκάνα...
Ο Ebola δεν υπάρχει ως ιός και δεν είναι μεταδοτικός. Πρόκειται για ένα παράσιτο που μεταδίδεται με τους εμβολιασμούς του Ερυθρού Σταυρού!!! Η ασθένεια εμφανίζεται πολύ περίεργα σε 4 Αφρικανικές χώρες που τυχαία και στις τέσσερις χώρες βρίσκεται ο Ερυθρός Σταυρός.
Χώρες τώρα όπως η Λιβερία και Νιγηρία αρχίζουν να πετάνε τους εργαζόμενους του Ερυθρού Σταυρού έξω από τη χώρα τους.
Στην Γκάνα λέγεται οτι: ο Έμπολα είναι ανύπαρκτος και οι μόνοι άνθρωποι που έχουν αρρωστήσει, είναι εκείνοι που εμβολίασε ο Ερυθρός Σταυρός. Η Γκάνα, Λιβερία και η Νιγηρία βλέπουν τον Ερυθρό Σταυρό ως την αιτία του ξεσπασματος των θανάτων απο τον Ebola.
Αποδειξείς για την απάτη του Εμπόλα:
[1] Εχουν σταλθεί στρατεύματα στο έδαφος της Λιβερίας, της Σιέρα Λεόνε και της Νιγηρίας. Στην Νιγηρία προσπάθησαν να στείλουν μια αποστολή στρατευμάτων (Αμερικανών ή άλλων δυτικών) μέσω παραπλάνησης . Θυμάστε την απαγωγή εκατοντάδων κοριτσιών από τους βάρβαρους της Boko Haram;;;;
ΚΑΝΕΝΑ απο τα κορίτσια δεν απήχθηκε. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ κοπέλα που να λείπει απο την οικογενειά της. Δείτε την φωτογραφία επάνω: με τις διαμαρτυρίες των κατοίκων!!!
Έπρεπε να γίνει ένα νέο επιχείρημα για να καταλάβουν την πλούσια σε πετρέλαιο Νιγηρία. Διότι στη βόρεια Νιγηρία υπάρχουν γιγαντιέα νέα αποθέματα πετρελαίου που πρόσφατα ανακαλύφθηκαν. Μόλις σήμερα λάβαμε "κατά λάθος" το μήνυμα ότι η αδιάλλακτη και ριζοσπαστική Boko Haram ζήτησε ανακωχή και συμφωνήθηκε με την κεντρική κυβέρνηση της Νιγηρίας.
[2]Η Σιέρα Λεόνε είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής στον κόσμο των ακατέργαστων διαμαντιών. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων μηνών, οι ανθρακωρύχοι απεργούν, λόγω των άθλιων συνθηκών εργασίας και των μισθών σκλαβιάς που τους δίνουν. Τα στρατεύματα φτάνουν στη Σιέρα Λεόνε με το πρόσχημα του ξεσπάσματος του Εμπόλα . Ο πραγματικός λόγος είναι οτι θέλουν σπάσουν την απεργία μεσω της ωμής βίας. Η Νεα ταξη θέλει απαραίτητα σκλάβους να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί.
[3] Εστειλαν επίσης 3.000 αμερικανούς στρατιώτες, αεροπορικώς και χωρίς καθυστέρηση (συνηθως αν πρόκειται για πραγματική ανάγκη, δεν φτάνουν ποτέ), για να διασφαλιστεί και να επιβληθεί η εκστρατεία εμβολιασμού για τους κατοίκους της περιοχής. Επειδή όμως οι Αφρικανοί αρχίζουν να αντιδρούν στους εμβολιασμούς και αυξάνετε η αντίσταση, στέλνουν τους Σωτήρες να τους σώσουν. Οι Δυνάμεις κατοχής των Σωτήρων πρέπει να εξασφαλίσουν ότι η εκστρατεία του εμβολιασμού είναι ο μόνος τρόπος για να πετύχει η ασθένεια του Εμπόλα!!! Το σχέδιο περιλαμβάνει τους σταθμούς βοηθείας του Ερυθρού Σταυρού και τα νοσοκομεία που προστατεύονται από τους κατοίκους.
[4] Η τρομακτική εκστρατία του Σωτήρα χρειάζεται ΕΙΚΟΝΑ(-ΕΣ) να προωθήσει με τα μέσα ενημέρωσης, να εμφανίζονται μόνο οι εικόνες των καταστροφικών συνεπειών της επιδημίας και τους ΑΜΗΡΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ. Ο Σωτήρας μπορεί να το καταφέρει μόνο με αναγκαστικούς εμβολιασμούς: Η με την βελόνα ή με τη σφαίρα!!!
Εμείς στη Δύση, θα βλέπουμε τις εικόνες των φτωχών μαύρων να χάνουν τη ζωή τους και πέφτουν κάτω σαν τις μύγες, τις άθλιες συνθήκες και στη συνέχεια να πεθαίνουν αναπόφευκτα απο ένα φρικτό θάνατο.
Θα δεχτεί η ανθρωπότητα, στην αρχή πάντα εθελοντικά, μία ΕΝΕΣΟΥΛΑ;;;;
Φαίνεται, ωστόσο, ότι κάποιος γνωρίζει ότι ο εμβολιασμός θα πρέπει να γίνει με πολύ διαφορετικό τρόπο.
Για το σκοπό αυτό ο Σωτήρας διόρισε έναν Ραββίνο(;;;) του Εμπόλα. Ένας ειδικός για να συντονίζει την υπόθεση, την πρόληψη το όλο έργο, μην αφήσουμε όλους τους ανθρώπους να πεθάνουν.
Εδώ και ο αρμόδιος Ιερέας , ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ;;;;;
Εδώ δείτε τον:


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ