Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ Ο ΛΑΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ Η ΟΧΙ


venizelos

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
Αν αναρωτιέστε σε τι δημοκρατία ζούμε, ιδού ποιο είναι το πολιτικό μας σύστημα.
Κατά τη προχθεσινή ομιλία του στα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ, ο κ. βουλιμικός για εξουσία Ευάγγελος Βενιζέλος, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός εξωτερικών, υπερηφανεύτηκε ότι αγωνίστηκε να αποτρέψει το γνωστό δημοψήφισμα που είχε προαναγγείλει ο κ. Παπανδρέου, όπου ο λαός θα αποφάσιζε μόνος του για το μέλλον του, ακόμα και αν έπρεπε να αποφασίσει αν ήθελε να παραμείνει ή να φύγει από το ευρώ και την αγκαλιά των Γερμανών!
Κατά τον… “αναπληρωτή πρωθυπουργό” κ. Βενιζέλο, ο λαός δεν κρίνεται ως ικανός να πάρει μια τέτοια απόφαση, αλλά είναι ικανός να ψηφίζει τον κ. Βενιζέλο και τους άλλους πολιτικούς που έχουν την ίδια άποψη γιαυτόν!
Το ακόμα χειρότερο είναι ότι βρέθηκαν Έλληνες στο ακροατήριο (προφανώς κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ) που χειροκρότησαν αυτό που είπε ο κ. Βενιζέλος.
Έχουμε λοιπόν πολύ δρόμο ακόμα για τη δημοκρατία, η οποία προφανώς δεν κινδυνεύει από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τον Αρχηγό και τους προφυλακισμένους ΆΔΙΚΑ και αντισυνταγματικά – εδώ και έναν χρόνο – βουλευτές του Κινήματος, αλλά από εκείνους του (αντι)”συνταγματικού τόξου” που ξεπουλάνε μια ολόκληρη χώρα και τους πολίτες της στα αφετνικά τους, να κρατήσουν την θέση, την θεσούλα τους, την θωρακισμένη λιμουζίνα που πληρώνει ο Ελληνικός λαός και τις πτήσεις με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος… 
Ντροπή και αίσχος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ