Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΡΟΛΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ!


images
Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, συναντήθηκαν ο υπουργός (Α)Παιδείας Λοβέρδος με τον πρόεδρο Κάρολο και σύμφωνα με τα καθεστωτικά ΜΜΕ, το ενδιαφέρον του δευτέρου επικεντρώθηκε στα προβλήματα των μαθητών που ανήκουν στην… μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης: «Ο κ. Παπούλιας ζήτησε, ιδιαίτερα, να μάθει για την εκπαίδευση της μουσουλμανικής μειονότητας. Ο υπουργός Παιδείας τόνισε ότι έχει απήχηση στη μειονότητα η διδασκαλία του Κορανίου στα ελληνικά από ιεροδιδασκάλους και δεσμεύτηκε ότι του χρόνου θα υπάρχουν και βιβλία, επισήμανε τη σημαντική πρωτοβουλία να ιδρυθεί έδρα μουσουλμανικών σπουδών στη Θεσσαλονίκη και υπογράμμισε ότι η προσπάθεια που γίνεται στοχεύει στο να πεισθεί ο πολίτης ότι το κράτος μεριμνά για την εκπαίδευση όλων, ισότιμα. Πρόσθεσε δε, ότι θα κατατεθεί σύντομα νομοσχέδιο που θα αφορά στη ρύθμιση των προβλημάτων όλων των θρησκευτικών μειονοτήτων που ζουν στη χώρα».
Προφανώς, για τον πρόεδρο Κάρολο, οι χριστιανοί μαθητές (που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία στη χώρα), δεν έχουν προβλήματα ή δεν αξίζει κανείς να ασχοληθεί μαζί τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ