Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Αυξάνονται κατά 25% τα τιμολόγια της ΔΕΗ «με εντολή Σαμαρά»!

Αυξάνονται κατά 25% τα τιμολόγια της ΔΕΗ «με εντολή Σαμαρά»!
Ότι αυτοί που μας κυβερνούν - με τις πλάτες των διεθνών τοκογλύφων - είναι αναίσχυντοι, το ξέρει και ο τελευταίος Έλληνας. Ωστόσο, κάποιοι (περίπου το 31%…) έχει τις αμφιβολίες του, για το πόσο αναίσχυντοι είναι! Αλλά, αυτοί δε χάνουν ευκαιρία να αποδείξουν ότι η αναισχυντία τους δεν έχει κανένα όριο!
Έτσι, «με εντολή Σαμαρά», έρχονται τον Οκτώβριο νέες αυξήσεις-φωτιά στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Μάλιστα, εντός του Σεπτεμβρίου θα κατατεθεί στη βουλή η σχετική νομοθετική ρύθμιση…
Οι αυξήσεις υπολογίζεται πως θα φτάσουν το 25% (τόσα τους λείπουν…), με δικαιολογία το συνεχώς αυξανόμενο κόστος για αγορά πετρελαίου με το οποίο λειτουργούν οι μονάδες της ΔΕΗ στα νησιά και τη διόγκωση του αριθμού των καταναλωτών που έχουν ενταχθεί τα δύο τελευταία χρόνια στο Κοινωνικό Τιμολόγιο, οι οποίοι ξεπερνούν πλέον τις 500.000.
(ΥΓ): Φτου (να μην τους… ματιάσουμε) τους Σαμαροβενιζέλους! Όλο… εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν!
Εθνικισμός.net
Χ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ