Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ο πόλεμος αναμένεται να ξεσπάσει από στιγμή σε στιγμή

 Ο πόλεμος αναμένεται να ξεσπάσει από στιγμή σε στιγμή – αν κι όλα δείχνουν ότι θα έχουμε κλιμάκωση μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, οπότε καί θ’ αρχίσουν να μιλάνε τα κανόνια.
Άλλα πράγματα, που θα πρέπει να φροντίσετε.
Όπως έγραψα , να προμηθευτείτε τρόφιμα μακράς διαρκείας (καί με μακρινές ημερομηνίες λήξεως) γιά κανένα εξάμηνο-οκτάμηνο. Λίγα-λίγα, όχι πολλά μαζί, κι ανάμεσα στα καθημερινά ψώνια, γιά να μη δίνετε στόχο. (Θα υπάρξουν καί πολλοί πεινασμένοι, αλλά καί απρονόητοι ζηλόφθονοι ηλίθιοι, που δεν θα έχουν δικά τους τρόφιμα, καί θα δοκιμάσουν ν’ αρπάξουν τα δικά σας.) Οι νοικοκυρές ξέρετε καλά τί ποσότητα πχ ρυζιού χρειάζεται γιά κατσαρόλα φαγητού γιά τέσσερα άτομα, γιά δύο ή τρείς ημέρες, οπότε υπολογίστε τις ποσότητες τροφίμων που θα χρειαστείτε γιά το οκτάμηνο που λέγαμε. Βάλτε καί καμιά πιπεριά σε γλάστρα στο μπαλκόνι!
Το δεύτερο απαραίτητο, είναι τα όπλα. Όχι κατ’ ανάγκην πυροβόλα όπλα, που θέλουν άδεια. (Καί κατάσχονται με το παραμικρό από χούντες, σαν τη δική μας.) Σκεφθείτε ότι καί τα όπλα των πρωτογόνων (ρόπαλα κτλ) σκοτώνουν! Απλώς, επιλέξτε ένα τέτοιο όπλο, καί κάντε λίγη εξάσκηση. Καί …κάντε το να μη φαίνεται σαν αυτό που είναι! :-) Έ! Δεν μπορούν να κατάσχουν πχ τα πόδια από κάθε καρέκλα καί κάθε τραπέζι της επικράτειας!…
Τα όπλα θα τα χρειαστείτε όχι μόνον εναντίον του κάθε πλιατσικολόγου, αλλά κυρίως εναντίον του κάθε λαθροπράκτορα, που σήμερα παριστάνει τον κακομοίρη καί ζητιανεύει στα φανάρια. Σας εφιστώ την προσοχή, ακόμη κι αν χρειαστεί να σας χαστουκίσω: αυτά τα άτομα είναι εκπαιδευμένοι δολοφόνοι καί δολοφόνοι εξ ενστίκτου! Μην τους χαριστείτε! Όταν αυτοί οι “δυστυχείς” θα λάβουν εντολή να εξεγερθούν καί να σας σφάξουν, η κατάσταση θα είναι “η ζωή σου, ο θάνατός μου”! Ή αυτοί, ή εσείς καί τα παιδιά σας! Δεν έχει “μά” καί “μού” εδώ. (Αν αυτό το …θέτετε προς …δημοκρατική συζήτηση, αν το …σκέφτεστε,… τότε καλά να σας κάνουν!)
Αυτά, προχείρως. Ο καθένας μπορεί να συμπληρώσει εδώ ό,τι κρίνει χρήσιμο. Άλλος πχ μπορεί να μας δείξει διευθύνσεις, όπου μπορούμε να κατεβάσουμε εγχειρίδια επιβιώσεως (“survival” των Ειδικών Δυνάμεων). Άλλος μπορεί να μας δείξει βιβλία πρακτικής φυτοκομίας γιά πατάτες, κτλ.
Όσον αφορά εμένα, θα συνεχίσω τις αναρτήσεις, αλλά στο πιό χαλαρό πλέον. Μου έφυγε το άγχος, αφ’ ότου σας κοινοποίησα τις κρίσιμες ημερομηνίες.
Καί “μέχρι νεωτέρας διαταγής”, που λένε, σας ασπάζομαι.
 Οι Κινέζοι μ’ επιβεβαιώνουν (εμμέσως πλην σαφώς), ότι ο Γ’ ΠΠ θα κρατήσει μέχρι το 2017.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ