Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος από την Βόρεια Κορέα;


ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ - Η διαταγή ήρθε μετά αφότου ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Chuck Hagel δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον δεν θα πτοήθηκε από νέες πολεμοχαρείς απειλές της Πιονγιάνγκ (Βόρεια Κορέα) και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί με τον κ. Kim  που διέταξε τις μονάδες  πυραύλων του να είναι σε ύψιστη σε επιφυλακή μέσα σε μια νύχτα για "κάθε ενδεχόμενο". Μετα από μία έκτακτη συνεδρίαση με κορυφαίους διοικητές του στρατού, λίγες ώρες μετά την εμφάνιση των Αμερικανικών πυρηνικών βομβαρδιστικών με δυνατότητα B-2 stealth που αναπτύχθηκαν σε εξέλιξη των κοινών στρατιωτικών άσκησαν με τη Νότια Κορέα.
ο Dylan Harris, διευθυντής του Travel 
 Σε περίπτωση που θα συμβεί οποιασδήποτε "απερίσκεπτη" προβοκάτσια των ΗΠΑ, οι ένοπλες δυνάμεις της Βόρειας Κορέας θα πρέπει να  "χτυπήσουν ανελέητα τις ΗΠΑ στην ηπειρωτική χώρα ... (σ.σ. με τί;) και τις στρατιωτικές βάσεις στην περιοχή του Ειρηνικού, συμπεριλαμβανομένης της Χαβάη, του Γκουάμ, και εκείνων στη Νότια Κορέα," ήταν οι εισηγήσεις όπως λέει από την επίσημη Κεντρική Κορέας Πρακτορείο Ειδήσεων (KCNA).
Ενώ η Βόρεια Κορέα δεν έχει καμία αποδεδειγμένη ικανότητα να διεξάγει τέτοιες αποστολές στρατηγικού ενδιαφέροντος ο  Kim δήλωσε: ". Έχει έρθει η στιγμή να τακτοποιήσουμε τους λογαριασμούς μας με τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ" Εν τω μεταξύ, ο Dylan Harris, διευθυντής του Travel  η οποία ειδικεύεται στις διακοπές σε ασυνήθιστα μέρη όπως το Ιράν , το Τσερνομπίλ και τη Σιβηρία, έλαβε ένα email την Παρασκευή το πρωί.
Είπε ότι τα στρατηγικά βομβαρδιστικό stealth με πτήσεις πάνω από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας (DRPK) έχουν κάνει την κατάσταση «κρίσιμη με το ξέσπασμα του πολέμου κατά πάσα πιθανότητα μόνο ώρες μακριά."http://rythmisidaneia.blogspot.gr/






Β. Κορέα: Μετακίνησε δεύτερο πύραυλο στην ανατολική ακτή της



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ