Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Το πρώτο bitcoin ΑΤΜ (εικονικού νομίσματος) στον κόσμο θα λειτουργήσει στην Κύπρο;


Bitcoin (εικονικό ψηφιακό νόμισμα):Το νέο "αντισυστημικό" όπλο του συστήματος - Η αχρήματη κοινωνία απαραίτητη προϋπόθεση της επιβολής μιας παγκόσμιας κυβέρνησης

Ιδού ένα ...προχωρημένο "κόλπο" της "αχρήματης κοινωνίας" την οποία θέλουν να επιβάλλουν όλοι όσοι μας έκαναν χρόνια τώρα πλύση εγκεφάλου για την "ανάγκη μιας παγκόσμιας κυβέρνησης" ή (σε πιό light προπαγάνδες) μιας "παγκόσμιας διακυβέρνησης".
Μια αχρήματη κοινωνία στην οποία για να ζείς και να υπάρχεις πρέπει να έχεις σφραγιστεί ψηφιακά (ή και πραγματικά) όχι μόνο στο μέτωπο ή στο χέρι αλλά στο μυαλό και στην καρδιά.
Επί της ουσίας η "αχρήματη κοινωνία" είναι το τέλος μιας διαδρομής που ειδικά τα τελευταία χρόνια ήταν στρωμένη με εικονικό πλούτο και χρήμα που υπήρχε μόνο στους ηλεκτρονικούς πίνακες των χρηματιστηρίων.
Φυσικά δεν καταλήξαμε σε αυτό το σημείο επειδή ο καπιταλισμός "αρρώστησε" ή επειδή το σύστημα δεν "προστάτευσε" επαρκώς τον εαυτό του.
Όλα ήταν προκαθορισμένα και άριστα σχεδιασμένα, ώστε αυτή η εκτροπή πρός ένα παγκόσμιο ψηφιακά ελεγχόμενο ολοκληρωτισμό να φανεί σαν μια φυσική ή φυσιολογική ροή των πραγμάτων κάτω απο μία Νέα Τάξη σε συνθήκες μιας άλλης , "Νέας Εποχής".
Το bitcoin (εικονικό - ψηφιακό νόμισμα) είναι ίσως η πιό έξυπνη παγίδα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, προκειμένου να εξαφανισθεί κάθε είδους υλικό μέσο συναλλαγής (νόμισμα, χρυσός κλπ).
Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο , που η δήθεν "αντισυστημική" έκφανση της "αχρήματης κοινωνίας" θα κάνει την εμφάνισή της πάνω στα ερείπια της οικονομικά δολοφονημένης Κύπρου.
Ας δούμε πρώτα τι γράφει σχετικά το www.cyprus-mail.com:

World’s first bitcoin ATM in Cyprus?
By Poly Pantelides

Ένας επιχειρηματίας έχει ανακοινώσει ότι επιθυμεί να εισαγάγει στην Κύπρο το πρώτο ΑΤΜ στον κόσμο για εικονικό νόμισμα (bitcoin*),το οποίο δεν εκδίδεται ή ελέγχεται από κάποια κεντρική τράπεζα, αλλά διακινείται και αυξάνεται μέσω μιας online κοινότητας peer-to-peer**.

Ο Jeff Berwick, ιδρυτής της StockHouse.com και Διευθύνων Σύμβουλος της TDV Media, δήλωσε στο blog του dollarvigilante.com ότι σχεδιάζει να στήσει το πρώτο BitcoinΑΤΜ του κόσμου στην Κύπρο
Το Bitcoin, το οποίο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από έναν
μυστηριώδη προγραμματιστή γνωστό με το ψευδώνυμο "Satoshi Nakatomo," βασίζεται σε ένα δίκτυο peer-to-peer παρόμοιο με το πρωτόκολλο BitTorrent για κοινή χρήση αρχείων μέσω του Διαδικτύου.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νόμισμα για μια σειρά συναλλαγών, από τις διαδικτυακές υπηρεσίες και υπηρεσίες σε απευθείας σύνδεση για την αγορά ρούχα, ηλεκτρονικά είδη, ενώ ένας μικρός αριθμός από εστιατόρια, ξενοδοχεία και καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλο τον κόσμο δέχονται bitcoins.
"Αν αυτοί οι καταθέτες των κυπριακών τραπεζών είχαν αγοράσει απλά bitcoins με τις αποταμιεύσεις τους, όχι μόνο θα είχαν σήμερα 100 τοις εκατό πρόσβαση στα κεφάλαια τους, αλλά και θα είχαν απολαύσει ένα μεγάλο κέρδος », δήλωσε ο Berwick.
Το νόμισμα δεν είναι συνδεδεμένο, με την προσφορά και τη ζήτηση καθορισμό της συναλλαγματικής ισοτιμίας. Οσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν bitcoins πρέπει να κατεβάσουν ένα δωρεάν ανοιχτού κώδικα λογισμικό έτσι ώστε να μπορούν και να αγοράζουν bitcoins χρησιμοποιώντας ένα πραγματικό νόμισμα, και να τα αποθηκεύουν σε ένα ψηφιακό πορτοφόλι στους υπολογιστές των χρηστών ή μέσω online υπηρεσιών.
Είναι συναλλαγές που δεν περιορίζονται από την Κεντρική Τράπεζα, είναι ταχύτερες και φθηνότερες ή δωρεάν. Το σύστημα των συναλλαγών με bitcoin έχει επικριθεί ως προς το ότι είναι ευάλωτο σε κυβερνοεπιθέσεις ή ότι είναι ελκυστικό ως εναλλακτικό νόμισμα για τη χρηματοδότηση παράνομων δραστηριοτήτων.
Η ΕΚΤ στην έκθεσή της δηλώνει πως από οικονομική άποψη θεωρεί το bitcoin "ως υψηλού κινδύνου για τους χρήστες του συστήματός της " παραθέτοντας μια σειρά από ζητήματα που «εγείρουν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με το νομικό καθεστώς και την ασφάλεια του συστήματος, καθώς και το αμετάκλητο των συναλλαγών, σε ένα σύστημα το οποίο δεν υπόκειται σε καμία δημόσια εποπτεία ".
Από την άλλη πλευρά, ο Berwick είπε ότι από την ΕΚΤ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, και τις κυβεςρνήσεις οι άνθρωποι γνωρισαν την κατάσχεση ή την υποτίμηση των αποταμιεύσεών τους, φόρους , εισφορές και πληθωρισμό .
"Είμαι πεπεισμένος πως bitcoin θα είναι το νόμισμα του μέλλοντος ... και όλες οι επιθέσεις σε αυτό από τις κυβερνήσεις και τις κεντρικές τράπεζες δείχνουν ότι το ξέρουν", δήλωσε ο Berwick.
Email bitcoinatm@bitcoinatm.com και επίσκεψη https://en.bitcoin.it/wiki/Trade για μια λίστα των online και σε πραγματικό κόσμο επιχειρήσεων που δέχονται το νόμισμα.
Και η είδηση απο την "ειδική" στο bitcoin ιστοσελίδα bitcoinx.gr:
Bitcoin ATM στην Κύπρο;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ